Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 2 April 2011

OMG!!! Sup BAYI manusia......PERINGATAN - x sesuai utk yang lemah jantung

In China, this soup is terrifying famous and another name for is called 'Spare Rib Soup'. Tetapi sup ni xkan didapati setiap masa. Menurut report seorang pemberita, orang ramai pelu menunggu beberapa minggu untuk merasainya. He found out that, ada sepasang suami isteri yang sudah mempunyai 2 orang anak perempuan dan isterinya kini mengandung 5 bulan. Isterinya telah gugurkan bayi tersebut selepas mendapati bayi itu adalah seorang perempuan lagi. Jadi mereka telah menghubungi restoran yang menyediakan SUP BAYI untuk menjualkan pada mereka. Harga pasaran adalah seperti berikut : 2000 yuan/USD 290 untuk 9 bulan, jadi yang ni 5 bualn lebih hanya dijual dengan harga USD 14.50 selepas x ckp bulan. Di sebuah pekan di China, Canton, Bayi sangat femes dimasak dan rebus bersama herba2 dan daging ayam selama 8 jam. Sup Bayi ini sangat berkhasiat dan juga dapat meningkatkan sex performance. Menurut seorang pelanggan tetap Sup Bayi, dia yang berusia 62 dapat melakukan hubungan sex dengan isteri kedua nya (19 tahun) setiap hari..

Berani makan x?? ko mampo!!!!!!!
credit : TW

11 comments:

Abang Zam said... Best Blogger Tips

ouh shiat!! ape sial! tak leh terima akal weh bende ni

Jo Qusary said... Best Blogger Tips

kejam mak bapak biar restoran buat anak jadi sup...

Linda Rahim said... Best Blogger Tips

lahai gilo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

saket la ati aku tgk bnde ni..mmg sial la weyh mak apak uat cm tu..bodo...

Mag said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Aku Guru MARA said... Best Blogger Tips

ramai yang dah kawen tapi xde anak lagi, ni senang2 je dia buat sup..manusia hari ini sudah hilang perasaan belas ihsannya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kanibal...makan owam..
gle xda hati pwot

Anonymous said... Best Blogger Tips

binatang dorg nih.moral dh xdak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang sial babi sila punye orang bangang !

min ra said... Best Blogger Tips

ya allah..cian nye...dpt rezeki drpd allah tu..xnk pulak~

Anonymous said... Best Blogger Tips

n da dikre kanibal da ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...