Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 13 January 2014

WTF : Gadis China Jadi Sensasi Internet Kerana Bakat Membuat Pelekat Unik (10 Gambar)

Gadis China Jadi Sensasi Internet Kerana Bakat Membuat Pelekat Unik.
Dia mempunyai rupa yang agak cantik dan juga bakatnya membuat pelekat yang kreatif telah menjadikan gadis ini sensasi di dalam laman sosial China. 

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila cantik
semua cantik
manusia

Anonymous said... Best Blogger Tips

mantapfff!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

first!!!

aku nak tengok berapa ramai yang bangang utk maki hamun bila x dapat first!!

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

nak beli..

Anonymous said... Best Blogger Tips

berbakat dan cantik

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha 0746 ko yg lmbt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya sanggup jadi model stikernya

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Ishhh...dasyat la kau dpt first..hebatnye jd kau dpt first...mcm mne nk jd mcm kau???? Aku stress giler r x dpt first mcm kau...hadiah ape kau dpt????share la cket, x kan mkn sorang je...



-Fauzi yg baik returns 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi bangang! ku nak first mai jilat buntut aku!

-sue

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muka tu buat la..cuba tgk bahagian rahang tu..plastik

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada lak admin kata rupa agak cantik..padahal mmg cantik pon..bodoh tul..rabun kut..dh tu kreatif lak..x mcm fauzi juan isap konek lg bagus

Anonymous said... Best Blogger Tips

kui kui kui kui kui kui....lons terbaik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korg semua bangang mcm hanjing...
Meh sini esap konek aku anon2 ats aku semua nie..
-admin aku stress giler-

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni sebijik mcm kimak dia!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

wtf????dia patut jadi model sluar dlm....hmmmmmmmm gv me ur pussy...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pussy mak kau

-Fauzi Juan

mizi ramli said... Best Blogger Tips

Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!

Asalammualaikum kepada semua rakyat Malaysia.. Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil, Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=300069

Anonymous said... Best Blogger Tips

HOT 3GP hanya click : http://www.theweeklypay.com/index.php?share=321026

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pukimak Engkau kurap! Fauzi!!
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak nenek kau ameba!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

lantak laaa 2 2 puki
-amran pekida

jamila alina said... Best Blogger Tips

cantik.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...