Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 15 January 2014

WTF : Sekitar Sambutan Hari Tanpa Seluar Dalam Tren Versi Tahun 2014 (15 Gambar)

Sekitar Sambutan Hari Tanpa Seluar Dalam Tren Versi Tahun 2014.
Macam biasa pada awal tahun akan berlangsungnya hari untuk semua penumpang tidak memakai seluar di dalam tren sekitar Amerika Syarikat. Mari kita lihat beberapa sedutan bagi tahun 2014 yang berlangsung semalam. 

29 comments:

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Apa motifnya...... :(

ahmad said... Best Blogger Tips

gambaq last tu bukan elizabeth tan pelajar malaysia tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon ahmad jangan nak fitnah org cina...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hari TANPA seluar dalam? member2 aku dah lama buat kempen ni...hehehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

lululululululululululululululululululululululululu.........


abg keje ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan suka acara ni sbb perangai dia mcm kapir

-Raja Anon Utara

Anonymous said... Best Blogger Tips

di sana tiada kes2 bergesel oleh mat indon dan mat bangla. jadi agak selamat bagi mereka berperilaku sedemikian. tetapi apa motifnya pun saya tidak tahu.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak sejuk ke bontot...jaket tebal tapi seluar takde!!
----nekko---

Anonymous said... Best Blogger Tips

everyday, people keep being more and more retarded..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aman je...takde yg kena rape?????

Lans Koperal A.Galak said... Best Blogger Tips

sebab da sedia tertanggal, selalu perogol lg suke berbaju, sebab dorg suka main tanggal2 baju mangsa

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh koperal A.Galak nak mampos ni! kau galakkan rg merogol apa kejadah lahanat?
perangai cam babi!

-konstabel tak galak

mizi ramli said... Best Blogger Tips

Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!

Asalammualaikum kepada semua rakyat Malaysia.. Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil, Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=300069

Anonymous said... Best Blogger Tips

ap la

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak baek begitu semua..
jgn berkata begitu..


..Ck Ng..

Anonymous said... Best Blogger Tips

k a u t e••••k a u t e••••k a u t e••••k a u t e••••k a u t e••••k a u t e••••

Anonymous said... Best Blogger Tips

hot 3GP..just click : http://www.theweeklypay.com/index.php?share=321026

Anonymous said... Best Blogger Tips

hot 3gp citer kakak kau!
iklan cam babi!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

silalah layari page ini.. dapat duit percuma dgn kerja yang mudah menggunakan komputer!! http://bit.ly/1b87Vyh

Anonymous said... Best Blogger Tips

baru daftar je dah dapat $25 dan bila dah daftar anda akan diberi tugas dan kerja yang mudah melalui komputer sahaja!! apa lagi sila layari web ini..
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=326437

Anonymous said... Best Blogger Tips

resepi dapat duit cepat..http://www.theweeklypay.com/index.php?share=319633

Anonymous said... Best Blogger Tips

fauzi juan : padan muka kauu..hahhaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa kau merepet ni anon 11.02?
cam kimak lahanat!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi pukimak engkau berkurap kurap! anak babi Fauzi Juan sial!! pergi mampus la kau!!
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau ameba! mak kau anak dara lagi sbb abah kau mati pucuk!
kau anak sapa?

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kocik2 jago kobau.. bilo bosar den merantau..


#abg jose AJL

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kat malaysia x de ke cmni..hari2 naik tren pun xpe...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ader la... cuba kau naik putra lrt ... ader punye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dubor kau pecah kena sodol sampai kepala otak kau rosak sekali Fauzi Juan?
apacam business hisap kote? kau anak babi la Fauzi Juan !!

-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...