Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 11 January 2014

OMG : Amoo Hadji, Manusia Yang Paling Kotor Dan Berbau Di Dunia Dari Iran (7 Gambar)

Amoo Hadji, Manusia Yang Paling Kotor Dan Berbau Di Dunia Dari Iran.
Amoo Hadji yang berusia 80 tahun ini tinggal di sebuah kampung di Dezhgah sekitar pedalaman Fars, Iran. Dia tidak pernah mandi sejak 60 tahun yang lalu. Dia hidup dengan penuh kesederhaan dan harta paling bernilai baginya adalah paip besi tiga inci untuk merokok. 

28 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First!!!
-nicky ajis-

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

mohon kerajaan iran salurkan bekalan air bersih...

nama saya markonah said... Best Blogger Tips

aku tgk picture pn hidung aku dah kembang kempis gaya tahan bau busuk lagaknya.
kenapa laaaaaaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fourthly!!!
-jibby rijki Al-Sufi-

sue said... Best Blogger Tips

Hurrm....berbagai ragam manusia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ingat nama dia amno..
Baru nak marah..

O.k.u
(Orang kuat umno)

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu la bapa Fauzi Juan
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi kau ameba!
-Fauzi Juan

Arm Gurlz said... Best Blogger Tips

Kesianyer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

you want to get paid..
check this out...
http://visitpayment.com/?ref=10349
free registration..

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Tapi, beliau lebih menyerupai rupa mahupun tabiat bapa anda Ameba...

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Sebenarnya andalah haiwan yg anda sebutkan tu.....

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Hye.



-The special of Fauzi Juan real-

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Babi...

Babi.Anwar.Bin.Ibr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Real fauzi juan yg suka tengok xnxx kembali lagi!

AnthraX said... Best Blogger Tips

eiii. geli siat

Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu ke -9 FULL

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau la Anthrax! kote kau bebulu tak geli ke lahanat?
-Fauzi Juan

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Mesti kote abah anon atas ni berbulu

Anonymous said... Best Blogger Tips

org gila

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan tu memang gila! babi pun tak gila mcm dia!

-sue

Anonymous said... Best Blogger Tips

KESIAN...IDUP SERBA KEKURGAN...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan kekuarangan la bodoh!
dia sj taknak mandi bangang!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kangkung dulu naik sekarang dah turun....utk resipi masakan kangkung sila lawati lama web rasmi kami di www.batupelirbrehimali.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

fauzi juan..suke ati aku la nk ckp ape..puit...

mizi ramli said... Best Blogger Tips

Kawan-kawan saya ada nak perkenalkan satu program dari US yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan. .tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!!

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=300069

Anonymous said... Best Blogger Tips

mandikan lah bapa mu Fauzi Juan.. kesian org tua engkau tu! geli aku tengok!
pukimak engkau Fauzi Juan!
Fauzi pondan!!!
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau ameba babi lahanat anak gampang haram makan bangkai!

-Fauzi Juan

Miss Kay said... Best Blogger Tips

saja cari publisiti....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...