Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 18 January 2014

WTF : Dress Victoria Hervey Semasa Golden Globes 2014 Yang Kurang Sesuai Dan Pelik (4 Gambar)

Dress Victoria Hervey Semasa Golden Globes 2014 Yang Kurang Sesuai Dan Pelik.
Rasanya agak kurang sesuai untuk dirinya dan dress ini terlampau menonjol.


14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Baru je daftar dah dapat $25.. apa lagi jomlah daftar dan lakukan tugas dan kerja yang mudah melalui komputer.. sila klik link ini http://www.theweeklypay.com/index.php?share=326437

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak ade duit cepat dan pantas?? klik dan daftar di laman web ini. ini bukan scam atau virus http://bit.ly/1b87Vyh

Anonymous said... Best Blogger Tips

wajah artis tanpa solekan : http://www.theweeklypay.com/index.php?share=321026

Anonymous said... Best Blogger Tips

BERPAKAIAN TETAPI TERLANJANG....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mantap..atok stim dh nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

mati lah kau atok dlm neraka bersama perempuan kapir ini!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

seksi lagi kaki aku! aku pondan paling glamor di malaysia! mari sodol bontot aku!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang fauzi juan!

-Raja Anon Utara

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bngga sngt fauzi juan tu sakai

-Atin

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni dia si jali2...lagu nya enak lagu nya enak merdu skali...


abg keje......

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagu enak kepala bapak kau lahanat!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagu di dendang kn..


#Abg jose..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagu kepala pantat mak kau!


#Abg kote aka Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kocik2 jago kobau.. bilo bosar den merantau..


#abg jose AJL

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...