Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 14 January 2014

Kreatif : Baju Perisai Khas Untuk Kucing Yang Begitu Mantap (5 Gambar)

Baju Perisai Khas Untuk Kucing Yang Begitu Mantap.
Kalau macam ni, rasanya kucing ini boleh masuk dalam filem 'Shrek'

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon buat pkaian wanita cmni, bru xde pencabul brani rapat
#mangsa cabul

Anonymous said... Best Blogger Tips

suruh mak kau pakai la! nanti aku try cabul!

-Fauzi Cabol

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku selesa dicabul berhari2.. Mohon bantah pakaian seperti ini..

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Kesian kucing ni dia tak suka makan kangkung walau harga kangkung dah turun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh lahanat kimak preity mana ada kucing mkn kangkung babi?

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial tgh stress ahh...fuck u fauzi juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau la fauzi juan!

-Raja Anon Utara

mizi ramli said... Best Blogger Tips

Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!

Asalammualaikum kepada semua rakyat Malaysia.. Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil, Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=300069

Anonymous said... Best Blogger Tips

cabul lah saya!
cabul lah saya!
cabul lah saya!
cabul lah saya!

plizzzzzzzzz

Anonymous said... Best Blogger Tips

HOT 3GP hanya click : http://www.theweeklypay.com/index.php?share=321026

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pukimak Fauzi Juan anak babi dan anjing!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau cibai anon 16.13!

-Fauzi Juan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...