Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 17 August 2013

Serius : 9 Fakta Yang Sangat Mind Blowing Untuk Anda (9 Gambar)

9 Fakta Yang Sangat Mind Blowing Untuk Anda.



31 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

S is for Syiah... pls give a salute...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punya artikel tak mind bllowing langsung!
mind blow job ada la. abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck u nk salute syiah..meh sni dtg aku penggal leher kau!

Secret_Admirer said... Best Blogger Tips

ai semua....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Thank you Captain Obvious...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

amboi... beraninye nak penggal leher org depan pc...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hi...
Lovely...
May I buy u a drink....

Anonymous said... Best Blogger Tips

buy ur drink madafakur. drink abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pantat mak kau...laab
Lancap kt cc pagi raya...
Puiiihhh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Berikan masa anda 1minit untuk aminkan doa untuk mesir, syria, palestin, iraq, afganistan dan negara2 Islam..

Ya Allah! Ya Qahhar ! Ya Jabbar ! Ya Muntaqim ! Ya Dzal Jalali wal ikram! Ya Allah! Ya Allah! Ya Allah! bantulah saudara-saudara kami Dr Morsi dan Ikhwanul Muslimin di Mesir dan di semua tempat.

Ya Allah! bantulah mereka dan janganlah Engkau membantu musuh melawan mereka.

Ya Allah! bantulah mereka dan janganlah Engkau menolong musuh melawan mereka.

Ya Allah! berilah mereka kepakaran membuat senjata untuk menghadapi musuh-musuhMu.

Ya Allah! tepatkanlah bidikan Senjata mereka dan kukuhkanlah kaki-kaki mereka serta berilah taufiq-Mu pada setiap langkah mereka.

Ya Allah! satukanlah barisan mereka dan kumpulkanlah segala upaya mereka.

Ya Allah! jadikanlah jihad mereka di jalan-Mu dan janganlah haramkan pahala jihad mereka atas kami.

Ya Allah! tolonglah kaum muslimin yang terzhalimi di Mesir dan semua tempat.

Ya Allah! tolonglah Ikwanul Muslimin dan perbaikilah hubungan mereka.

Ya Allah! binasakanlah Para Munafiqin Yang Bersongkol dengan Zionis Israel+ Syiah dan Mustakbirin Amerika goncangkanlah dan hancurkan mereka.

Ya Allah! cerai beraikan barisan mereka dan luluh lantakkan kalimat mereka.

Ya Allah! janganlah Engkau memberikan kedudukan yang baik bagi mereka di muka bumi ini.

Ya Allah! lemparkanlah rasa takut dalam hati-hati mereka.

Ya Allah! hitunglah jumlah mereka, bunuhlah mereka dan jangan sisakan seorang pun dari mereka Ya Allah!

Kasihanilah saudara-saudara kami Ya Allah! Perkenankanlah Permintaan Kami, Aamiin Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin..

>>>sila SHARE, agar lebih ramai turut sama mendoakan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ameeeennnnn

Anonymous said... Best Blogger Tips

Playstation dah keluarkan 4 model sebelum ni. Playstation 4 is the fifth.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dpd kau main playstation, baik kau main btg.polir abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fakta bodoh yg org2 johor xtau hahaha


Belia Klate Benci JDT

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko laaa...
Main pelir bapak kau...
Pantat mak kau dh laa busuk...
Smpi bapak ko lari...
Cibai...
Anak lahanat...
Tu laa...kecik2 kena liwat dgn bapak..
Dh besar jadi Taik gay..
Melalak sana sini nk kote..
Dasar Anak lahanat mcm kau nie laa...
Buat Negara huru hara...
Suka provoke org...
Pantat mak kau busuk...laaa Cibai...
Puiiiii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Johor jauh lebih hebat dr kelantan..
Org kelantan Miskin...
Merempat sana sini kt negeri org..cari rezeki..
Hidup berpuak2..tk bercampur dgn org lain..
Perangai jauh lebih Pelik dr org negeri lain..
Org lelaki kelantan malas kerja..tau nk Hidup senang..tp malas..
Perempuan cari duit,laki dok kedai kopi..@rumah Jaga Anak..
Kalau senang sikit..Mula laa berlagak kaya..
Semua tk boleh...konon dia mcm kerabat raja..
Lelaki kelantan taik darah & taik ganja..
Org kelantan...mmg terkenal dgn kegatalan Nye..
Porno no 1..
Kata serambi mekah..tp hati lebih kebencian..
Maki hamun org lain...
Konon alim...tp kt negeri orang dia mcm Hantu..
Sudah laaa...
Bnyk lagi fakta utk org kelantan nie..
Malas aku nk tulis...

Negeri tak maju..sama mcm 20 tahun dulu

Anonymous said... Best Blogger Tips

johor kuli barua pencacai macai li kuan yu! haramjadah abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

rakyat malaysia ni semua dah kenapa. MALAYSIA PLEASE BANNED INTERNET.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yeah, i agree with anon 17:15, seriously what's wrong with malaysian, what's wrong with malay n what's wrong with Muslim? ak srius xfham..

Anonymous said... Best Blogger Tips

your father!

Anonymous said... Best Blogger Tips

uncivilized people

Anonymous said... Best Blogger Tips

kelantan serupa keling


-wakaf che yeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

budok budok darat jah hok kato ko klate ni..celik gak skit sep mung..

bolok said... Best Blogger Tips

Payoh sungguh nok saing denga ore comey
rama lagi ore lain duk pakat berkene
nok jupo keno begilir hati raso tok sene jadi maine

Dale maso sebule buleh temu sekali
itu po kebetule dio tokde lari

aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

maso baru kena..napokmalu-malu 2X
moleknyo peranga kito nyo tok tahu
dio ado kasih ramaa..kito ni ore baru
raso cemburu...

tiap-tiap male tok jenero nok tido
ingat ko perbuate hok supo Huh?

aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

pikir gi pikir mari..baru aku sedar 2X
doh ore tok sudi teben takdok pasa
dok gilo ko demo wak sakit ko hati
tido ku tok leno mandi ku tok cuci
menyeksa diri....

bercera kasih saye bukenyo mudoh
nok tido tokleh terbaye nok lupo payoh

aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

gi sekolah belajar bahasa melayu.. org cina tak pandai ckp melayu kau marah! kau sendiri ckp melayu pun tongong!

jack ham said... Best Blogger Tips

BODOH...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Johoq lawe kelate

Pahang doq tepoq tange.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

johor makan taik org kelate..org kelate makan taik org johor..pahang doq tepoq tange..

Anonymous said... Best Blogger Tips

...

Adilah Manaf Celik Vitamin said... Best Blogger Tips

Apakah motifnya gambar2 tu.

10 TIPS Merangsang Kehamilan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...