Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 17 August 2013

OMG : Ini Adalah SunBurn Yang Sangat Ekstrem (2 Gambar)

Ini Adalah SunBurn Yang Sangat Ekstrem.

Bayangkan jika ini terjadi pada anda. Tapi rasanya orang barat lebih kerap mendapat sunburn ni kerana mereka suka sun tanning.



19 comments:

Secret_Admirer said... Best Blogger Tips

ewww...sakit tu.....assalamualaikum semua......

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow... sampai bertukar kulit

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu belakon la bangang! abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bapak kau laa sewel...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak kau mkn taik

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org johor main panas kt lido heuwhewheuw bangang abadi


Belia Klate Benci JDT

Anonymous said... Best Blogger Tips

org johor sama bangang dgn klate! dua2 bangsat! abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bapak kau makan siput babi!
Pantat mak kau busuk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bapak kau tolol...
Kau pon sama...
Bodoh kekal abadi...
Pantat mak kau busuk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak paham aku ngan org yg bagi komen kat sini, nak kata Malaysia takde sekolah, bnyak je sekolah aku tngok, nak kata takde guru agama, ramai je ustaz ustazah kat luar sana... Maybe yg kamu yg suke komen guna perkataan2 yg tak sepatutnye tu dari golongan org hilang rahmat Allah, takde Agama dalam hidup, atau org2 yg tak pernah nak bersyukur dengan Nikmat Allah bagi... Pada Anonymous 14:54, aku org Kelantan, kalo tak puas ati jom jumpa depan2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 15:43 .. jom abah kau !

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anonymous 22:21: abah2 ko jng main... aku rasa ko ni budak2 skolah yg bru dpt internet, yg baru nak kenal dunia.. dari komen ko tu aku bleh trace ko online dari kawasan mana.. ko jng sampai aku buat report dan ko bleh di sabitkan bawah Seksyen 114A Akta Keterangan 1950,Akta Jenayah Komputer 1997, Akta Hasutan 1948, Akta Fitnah 1957, dan Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998. Ko jng ingt Malaysia ni takde undang2, dan nak ikut sedap ko je nak buat ape2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau abah kau, retards.
merosakkan anak bangsa terikut2 ckp benda xbermanfaat cmtu

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak bangang mana la duk abah abah ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Payoh sungguh nok saing denga ore comey
rama lagi ore lain duk pakat berkene
nok jupo keno begilir hati raso tok sene jadi maine

Dale maso sebule buleh temu sekali
itu po kebetule dio tokde lari

aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

maso baru kena..napokmalu-malu 2X
moleknyo peranga kito nyo tok tahu
dio ado kasih ramaa..kito ni ore baru
raso cemburu...

tiap-tiap male tok jenero nok tido
ingat ko perbuate hok supo Huh?

aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

pikir gi pikir mari..baru aku sedar 2X
doh ore tok sudi teben takdok pasa
dok gilo ko demo wak sakit ko hati
tido ku tok leno mandi ku tok cuci
menyeksa diri....

bercera kasih saye bukenyo mudoh
nok tido tokleh terbaye nok lupo payoh

aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

wa...bersalin kulit


Entry Baru Update 3saat Lalu : Lebih Besar Lebih Bagus

Anonymous said... Best Blogger Tips

ambik ko, kena akta senyap terus. hahaha.. budak2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymouskepale bapak ko...suke ati nk kutuk...ko pkir ko sape sila...puki betul bdk nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini bukan sunburn..tapi tanda awal nak kena penyakit kusta..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...