Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 17 August 2013

Lawak : Apabila Bapa Terpaksa Ikut Anak Mereka Ke Konsert One Direction (6 Gambar)

Apabila Bapa Terpaksa Ikut Anak Mereka Ke Konsert One Direction.
Kebanyakkan peminat kipas-susah-mati One Direction adalah gadis remaja. Jadi bapa selalunya akan menjadi mangsa untuk membawa anak mereka ke konsert One Direction. Ini adalah antara koleksi gambar apa yang berlaku pada bapa yang terpaksa ikut sama ke konsert. Tengok apa gelagat mereka.


19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian dapat anak generasi 98' onwards. kaki 1D kaki kpop -..-

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau jenerasi ke brp bangsat? abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi betul yg asyik abah ko kat org lain ni..kenapa?abah ko babi ker yg asyik nak abah ker org lain

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bila bebas boleh comment apa je, mcm ni la jd nya. Sedih rasanya bila tgk manusia yg comment dlm blog ni most of them guna bahasa MELAYU tp tiada KEMELAYUANnya. Assalammualaikum.

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau fikir kau siapa
Cinta ini kau buang saja
Ku tak perlukan memori
Dan kau tak perlu kembali

Kau fikir ku apa
Siang malam engkau yang punya
Kau datang dan kau pergi
Kau buat aku begini

Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua
Banggakah dirimu
Kekasihmu sahabatku
Rupanya selama ini
Dia menaruh hati
Kadang kala aku terfikir
Kau berikannya janji yang sama
Dan kau katakan padaku
Sepuluh tahun yang lalu

Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua

Ini rupanya kau balas kembali
Semua yang ku beri
Tak pernah mencukupi
Kau bukan lagi yang aku kenali
Perempuan seperti ku
Tak ingin bersamamu

Dahulu kau bukan begini
Kau hancurkan hati
Ku yakin dahulu
Kau bukan kau bukan kau bukan

Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua
Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua
Lelaki lelaki
Tak guna tak guna tak guna

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pantat mak kau busuk...
Ko nie aku rasa lahir tak berbapa..
Mlm nie biar aku main dgn mak kau..
Baru dia tau erti kesedapan..
Pas main kalau sedap aku kawin dgn mak kau..
Pastu kau boleh panggil aku "ABAH"...
Okay...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pantat mak kau...
Anak lahanat...
Mana bapak kau...
Mesti kau tk de bapak kan...
Aku rasa ko nie dulu lahir dlm jamban...
Bapak kau main dgn mak kau tanpa nikah..
Mak kau mengandungkan kau..
Dlm ketakutan & Malu..
Lahir kau buang Kat jamban...
Kesian kau nie...
Nanti aku main dgn mak kau..
Kalau sedap aku kawin dgn mak kau..
Ok..
Pastu kau boleh panggil aku abah...
Tk patah kau nk melalak kt sini...
Panggil semua org abah...
Jgn macam tu yea...
Kesian Anak "ABAH"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
PANTAT MAK KAU BUSUK!

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sbenarnya abah kau tu utk ore2 johor je heuwhewhewhehwuhew


Belia Klate Benci JDT

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah mu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

gua kenal mak lu..
Abah Mu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

funex abah lu kenal?

Anonymous said... Best Blogger Tips

syg anak punye pasal, sanggup join, lau ak xmau le.
*your daddy!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini bkn kes syg..ini kes x dpt kontrol anak..last sekali kena ikut sekali..moden la konon

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

kesian ayah kena teman anak tengok konsert.


Entry Baru Update 3saat Lalu : Lebih Besar Lebih Bagus

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

apa pulak reaksi anak di paksa ikut bapak di dengar ceramah kat masjid. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantiknya bahasa..tahniah admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ni please la remove komen2 "abah kau.." tu..komen tak pg sekolah mcmtu.. ni mesti budak2 sekolah baru jumpa internet kat cyber cafe.tak pun mat rempit yg takde halatuju takde pendidikan..tak malu ke mendedahkan kebodohan diri sendiri. please la bertamadun sikit.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...