Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 11 January 2014

WTF : Pasangan Yang Paling Banyak Membuat Tatu Dan Perubahan Badan Di Dunia (10 Gambar)

Pasangan Yang Paling Banyak Membuat Tatu Dan Perubahan Badan Di Dunia.
Victor Hugo Peralta dari Uruguay dan isterinya Gabriela Peralta dari Argentina telah memegang rekod dunia Guinness untuk gelaran perubahan badan yang paling banyak dilakukan oleh mana-mana pasangan di dunia ini. Keseluruhannya merangkumi 77 modifikasi iaitu termasuk 50 penindikkan, 4 microdermal, 11 implan pada tubuh, 5 implan pada gigi, 4 kali membesarkan telinga, 2 kali mengeraskan telinga dan sekali membelah lidah. 


20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First!!!
-nicky ajis-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Second!!!
-jibby rijki Al-Sufi-

sue said... Best Blogger Tips

Aduhai....bersyukurlah Allah dah jadikan kita sebaik2 kejadian.........

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ana ke empat!

+NAJIs.B+

Anonymous said... Best Blogger Tips

sue nak abg tolong buat tattoo kat tetek?
-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi kau Fauzi Juan!
-ameba

Arm Gurlz said... Best Blogger Tips

Nampak buruk je pn..

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Korang ni, matured la cket komen tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa hal semua komen attack nama kau bro? previous post ada org guna nama kau..kau ada mulakan something bad dulu ke kat dlm blog ni..mcm pelik jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

Poser aa lu fauzi juan, wat2 baik plak

-Fap juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jeng

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 11:38 tu pun sebenarnya Fauzi Juan belagak alim!
kimak kau la!
-ameba

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Aku ni sememangnye menjadi kegilaan ramai pembaca blog ni...maklumlah org hensem

Anonymous said... Best Blogger Tips

perasan! pi mampos la Fauzi Gay!

-sue

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu lah nama nya lidah bercabang

Anonymous said... Best Blogger Tips

lidah kimak kau bercabang!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang

-juan-

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn bahasa anda, klu x jaga jgn tekejut bila anda mati nnt dtg dosa berguni guni kesan dr mulut dan tangan anda di sini...jgn hina kami hamun org yg anda x kenal terutama mak ayah org

Alexia Nanda said... Best Blogger Tips

[#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung

[-]10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
[-]Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
[-]cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

[*] |kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[*] |melayu luncah video
[*] |lucah awek bertudung

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[+]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
[+]PORN|awek bertudung telanjang
[+]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP

[^]PORN:pepek luncah awek
[^]PORN:luncah video terbaru
[^]PORN:gambar gambar luncah

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[@]cerita rogol awek bertudung
[@]video rogol awek
[@]awek di rogol jejaka
[@]rogol awek melayu

[!]11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[!]Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[!]Video bogel awek arab dance

[%]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[%]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[%]PORN|Video bogel awek arab dance


[&]Awek kampung mandi bogel
[&]Foto awek malay bogel - Camcon Oil
[&]AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya






























































































































Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...