Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 5 January 2014

Serius : Presiden Perancis Yang Forever Alone - Jabat Tangan Beliau Semuanya Ditolak (8 Gambar)

Presiden Perancis Yang Forever Alone - Jabat Tangan Beliau Semuanya Ditolak.
Suratkhabar dari Belanda telah mengeluarkan satu koleksi gambar di mana Presiden Perancis kelihatan tidak disenangi oleh pemimpin negara lain. Apabila Presiden Perancis, Fran├žois Hollande menghulurkan tangan untuk berjabat, langsung tak ada balasan dari pemimpin lain.


15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=238155

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa salah dia?
and kalau dia xbuat slah, nmpk sgt seorang yg sgt merendah diri

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepada kome kome semua...like la page dalam facebook ni annisa worbdrobe
bannyak baju muslimah yang ade disana...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku like dlm baju annisa aja!
fap fap!
-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik budi bahasa dia nih

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 16:26!
kau jgn belagak alim la babi!
-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jom buat duit dengan handphone!!!

Klik sini >>>> http://oohttte.com/azrain

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom sumbat burit kau dgn henfon!!!
-azrain babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa Fauzi Juan dgn Azrain babi ni sepupu seberanak haram kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

fauzi juan ni bahasa mcm anak haram jer laa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan tu pondan, jangan salah kan dia. Dah tiap hari hisap batang, bahasa pun macam batang!
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau ameba!
-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

gmbr edit ni..byk y same..

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://stayreward.com/index.php?share=35748

jom buat duit ckit2, lama2 jadi klcc,..
xsmpai 24jam, saya dh dpt 345usd... hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...