Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 2 January 2014

Serius : Baobab Bar Di Dalam Pokok Yang Berusia 6,000 Tahun (8 Gambar)

Baobab Bar Di Dalam Pokok Yang Berusia 6,000 Tahun.
Apabila pokok ini semakin berusia, tengahnya akan menghasilkan satu ruangan yang semakin hari semakin kosong. Jadi, pokok Baobab yang berusia 6,000 tahun ini mempunyai ruangan yang cukup untuk menghasilkan satu bar pokok yang kini dimiliki oleh Doug dan Heather Van Heerden. Bar pokok ini mampu menampung sehingga 15 orang pada satu masa.  

5 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

kasihan akan pokok tersebut. melalui hari2 beliau dengan menyaksikan kegiatan maksiat di dalam dirinya sendiri hasil perbuatan tangan manusia.
-ameba

wann said... Best Blogger Tips

Mari kita cari peluang untuk tambah pendapatan. Daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. Saya nak perkenalkan satu program yang boleh menjana pendapatan sampingan. Free register, tiada apa-apa bayaran di kenakan. Tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). Tak perlu cari orang .Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah dapat us$575. Syarat kelayakan: anda ada facebook dan tau komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang. Dahtu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, dan paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, macam email, tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda,anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah) Kalau dah faham dan nak register, sila click:
http://bit.ly/1hhLjCQ
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=225924
apabila anda klik link di atas anda akan tau apa fungsi job ini..jangan buang masa..tak salah untuk kita mencuba dan mengubah nasib kita..selamat mencuba dan mencari rezeki. Kita cuba le...

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUPER SERIUS : 26 GAMBAR SUPER CELAKA MODEL MELAYU PERTAMA MAJALAH PLAYBOY EDISI 2014!!!























Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak org yg iklan kat sini mcm babi!
-- mymy

Anonymous said... Best Blogger Tips

ameba ustaz sex, berpura-pura alim, nanti murid lelaki kau cabul..main buritnya!
sial ameba ustaz sex!

-Fauzi Juan Yang Hensem butuh lagi panjang!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...