Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 30 December 2013

Kejam : [Video] Suami Jahanam Kerat Hidung Dan Bibir Isterinya


HERAT (AFHANISTAN): Seorang wanita di Afghanistan terpaksa menanggung derita selepas hidung dan bibirnya dikerat oleh suaminya yang juga seorang penagih dadah. Setara, 30, ibu kepada empat anak itu dilaporkan dipukul sebelum suaminya memotong hidung dan bibirnya. Beliau juga dibelasah dengan teruk sebelum dikerat hidung dan bibir.

"Dia bertindak ganas kerana saya enggan beri barang kemas untuk digadai bagi membeli dadah. Dia rampas telefon dan cincin saya sebelum melarikan diri," katanya pada laporan Daily Mail.

Ibu mangsa, Nasima berkata, dia mahu pihak berkuasa menahan menantunya itu dan merejam hingga mati bagi memberi pengajaran kepada orang lain.


Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips



WTF : PERBEZAAN BIK MAMA, BERUANG KUTUB DAN BIAWAK KOMODO!


























































































































































































































































sue said... Best Blogger Tips

Jangan rejam dulu.... belasah kaw2 lepas tu rejam .....biar dia tau camne isteri tersiksa akibat bersuamikan iblis.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh sue ni tak reti undang2 cakap mcm bangang !
-Anon Raja Utara

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

kalo takde iman.. mmg mcm nie ler perangai....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Inginkan pendapatan tambahan? Lihat di sini:
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=214716

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau jual buntot kat Nuar la kalo nak tambah pendapatan!
-macibai

Anonymous said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum..


Mari kita cari peluang untuk tambah

pendapatan. Daripada berFB tak ada hasil, baik

berFB yang ada hasil. Saya nak perkenalkan

satu program yang boleh menjana pendapatan

sampingan. Free register, tiada apa-apa

bayaran di kenakan. Tiada tipu muslihat (

Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). Tak

perlu cari orang .Tak perlu jual barang, dan

kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah

dapat us$575. Syarat kelayakan: anda ada

facebook dan tau komputer sikit2. Anda hanya

perlu open link di bawah dan register sebagai

member. Lepas register terus dapat upah USD25,

bersamaan RM80.00 lah lebih kurang. Dahtu,anda

akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi?

Copy link anda, atau copy terus semua ayat

saya ni, dan paste kat facebook atau apa2 saja

yg anda tahu, macam email, tweeter dan

sebagainya. .Setiap orang yang open link

anda,anda akan menerima ganjaran sebanyak

USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!!

Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk

account terus, atau cek (akan di pos terus ke

rumah) Kalau dah faham dan nak register, sila

click:

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=226162

apabila anda klik link di atas anda akan tau

apa fungsi job ini..jangan buang masa..tak

salah untuk kita mencuba dan mengubah nasib

kita..selamat mencuba dan mencari rezeki. Kita

cuba le...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak anon atas ni buat iklan mcm babi/1
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau x msuk islam msti tak jadi macam Ini. Ganas betullah penganut tu.. Kalau masuk buddha msti isteri dia bahagia sb tak payah bermadu.. Kenapa mesti kahwin sampai 4. Nampak sangat ajar supaya tidak setia.
~presiden kote~

Anonymous said... Best Blogger Tips

nokharommmm presiden kote... !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak nokharom ni!
-Presiden Pepet

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam ni mak aku kena kerat bapa dulu.. sekarang kau fobia dan jadi pondan

-Fauzi Juan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...