Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 2 January 2014

Serius : Fesyen Pakaian Kerja McDonald Di Taiwan Yang Lain Daripada Lain (10 Gambar)

Fesyen Pakaian Kerja McDonald Di Taiwan Yang Lain Daripada Lain.
McDonald's di Taiwan bukan sahaja menarik perhatian orang ramai dengan makanannya tetapi juga dengan fesyen yang dipraktikkan di negara itu. 



24 comments:

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

aku lah yg selalu 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

perancangan yang menarik. adakah boleh dipraktikkan di malaysia?
- mymy

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana boleh, kat Malaysia pekerja McD hampir semua muslim...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

pergh awek seksi mcd... fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

PUKIII... PUKIII... PUKIIII....!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

orderrr sambil fapingggg... hahak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tengok2 semua lelaki

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau katsini makcik2

bnyk keje kat mcd. Pun nak suruh pakai cmni jugak ke?

wann said... Best Blogger Tips

Mari kita cari peluang untuk tambah pendapatan. Daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. Saya nak perkenalkan satu program yang boleh menjana pendapatan sampingan. Free register, tiada apa-apa bayaran di kenakan. Tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). Tak perlu cari orang .Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah dapat us$575. Syarat kelayakan: anda ada facebook dan tau komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang. Dahtu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, dan paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, macam email, tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda,anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah) Kalau dah faham dan nak register, sila click:
http://bit.ly/1hhLjCQ
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=225924
apabila anda klik link di atas anda akan tau apa fungsi job ini..jangan buang masa..tak salah untuk kita mencuba dan mengubah nasib kita..selamat mencuba dan mencari rezeki. Kita cuba le...

Anonymous said... Best Blogger Tips

faping sambil makan... nice :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUPER SERIUS : 26 GAMBAR SUPER CELAKA MODEL MELAYU PERTAMA MAJALAH PLAYBOY EDISI 2014!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi la org yg buat iklan kat sini! kimak korang la!
- mymy

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lg pon yg keje mcD kt sini gemok2 aq tgok.. Mne sesuai kai mcm ni.. Muntah tgok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak admin.. bila nak update post baru sial..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm2 inovasi dieorg buat untuk tarik pelanggan..ikhlas dari www.tepakku.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau la da mlysia hri2 pgi mcd sbb nak tgok awex.hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Vaviiiiiii tull...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku ni kimak! (saja2 nak maki)

-mymy

Anonymous said... Best Blogger Tips

atas aku ni lagi kimak....



-Fauzi Juan yg hensem

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan babi!

-mymy cun

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Mymy sila gunakan bahasa yg sopan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

rosmah dah tgk ke belum ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=226096

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan pondan.. sial hisap kote sekali telan juice!

-mymy taikpau

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...