Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 2 January 2014

OMG : Atlit UFC, Anderson Silva Terpatah Kakinya Semasa Perlawanan (6 Gambar)

Atlit UFC, Anderson Silva Terpatah Kakinya Semasa Perlawanan.
Ini adalah gambar detik kakinya terpatah semasa menyepak lawannya dalam gelanggang. Memang kakinya sangat kecil dan ini mungkin salah satu sebabnya. Rasanya kecederaan ini bakal menutup kariernya sebagai atlit UFC.

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian... kalo beliau memeluk islam.. mesti kaki beliau tak kan patah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul anon 0804. masakan tidak, saban hari kita lihat pak lebai naik motorsikal tanpa memakai helmet dgn alasan memakai serban. pihak polis sampai nak tegur pun segan walhal ia melibatkan keselamatan.
maaf ya ter off topic, anon atas punya pasal. :)
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

selamat berkomen. mana pergi budak2 yang komen tak semenggah semuanya, pergi sekolah kah? maklumlah hari pertama. barangkali ibu sedang menemani mereka di sekolah.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Singh pun sama naik motorsikal tak pakai helmet!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak de sakit cari penyakit, tak pasal kaki patah!

Detektif Conan said... Best Blogger Tips

Hahaha..nr aku pasan xde komen ngarut dh..yela budak skolah kn..tggu die blik skolah kang tgk die cmment ke x..neway pic di ats nmpk sgt mnyakitkn..opponent mst cuak gak ms 2 kn..

wann said... Best Blogger Tips

Mari kita cari peluang untuk tambah pendapatan. Daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. Saya nak perkenalkan satu program yang boleh menjana pendapatan sampingan. Free register, tiada apa-apa bayaran di kenakan. Tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). Tak perlu cari orang .Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah dapat us$575. Syarat kelayakan: anda ada facebook dan tau komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang. Dahtu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, dan paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, macam email, tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda,anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah) Kalau dah faham dan nak register, sila click:
http://bit.ly/1hhLjCQ
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=225924
apabila anda klik link di atas anda akan tau apa fungsi job ini..jangan buang masa..tak salah untuk kita mencuba dan mengubah nasib kita..selamat mencuba dan mencari rezeki. Kita cuba le...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon atas ni menipu x habis2. Benda tu scam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUPER SERIUS : 26 GAMBAR SUPER CELAKA MODEL MELAYU PERTAMA MAJALAH PLAYBOY EDISI 2014!!!
























Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau ameba! cakap mcm kapir!
- mymy

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalu tak peluk islam pn xpe. Nanti negeri diorang x hnti nak brperang. Negara islam pula tu. Ckap aman.. Pelik betul

Anonymous said... Best Blogger Tips

negara islam berperang sebab masing2 nak bini banyak.. ko tu kapir kalo tak paham pasal islam.. jangan nak sembang kuat kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ameba ko smestinye jahil ye tentang Islam.kesian mak bapak ko x didik ko. Kesian sgt.bodoh sgt2.sme mcm lembu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

org cerdik dn fhm tentang sesuatu dia x akan tuduh org jahil tentang sesuatu,,sebaliknya dia kena ajar dn tegur dgn cara elok...islam x ajar pengikutnya jd bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

seramnyee...mcm tgn aku dlu je time patah...huhuhu....l

Anonymous said... Best Blogger Tips

ameba ustaz sex.. ada hati nak tegur pak lebai.. sendiri pun 2x5 !

-Fauzi Juan kote lipat tepi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...