Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 26 December 2013

WTF : Cara Praktikal Pendidikan Sex Diajar Oleh Pensyarah Di Kanada (5 Gambar NSFW)

Cara Praktikal Pendidikan Sex Diajar Oleh Pensyarah Di Kanada.
Memang sangat praktikal dan rasanya apa perasaan mahasiswa/i yang berada dalam kelas. 

32 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuh, posisi yang last tu, memang sedap, boleh pancut dalam-dalam!

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam tohmahan aje....

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba check senarai senior-senior lepas.. mesti ada nama anwar ibrahim...

Anonymous said... Best Blogger Tips

absolutely sexual poser..

Anonymous said... Best Blogger Tips





WTF : 13 GAMBAR PALING CELAKA PELAJAR SMKA LUMUT TUNJUK BRA!























































































































































Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang ni bukan pendidikan seks. ni dah menggalakkan namanya

Anonymous said... Best Blogger Tips

pakcik pernah masuk kelas ni dulu.
memang berkesan.

-Pakcik Mustapa Ali
(Parti Ajaran Sedap)

sue said... Best Blogger Tips

Masyaallah...
. Nie bukan nak bagi pendidikan tapi latihan.....giler

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon sue atas ni pun bekas pelajar kelas ni jugak
hark tuih! pengotor kau sue!

-Raja Anon Utara

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau kt Malaysia mcmni mmg bertambah gejala seks

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni la cara mereka majukan diri mereka, dalam surat khabar mereka dlm sehari mesti ada kes rogol, rogol bunuh, pasangan curang, sex abuse, serangan sex....tp mereka semdiri yg bermain dgn api......tp mereka setiap hari kutuk ajaran islam...pdhal islam adalah penyelesaian pd masalah mereka.....dan pada yg komen mengarut, maki hamun org, fitnah org tolong igt, walaupun kamu mati tulisan kamu ni akan kekal selagi belum kiamat dunia ni dan akan bg saham free pd kamu nnt...

Anonymous said... Best Blogger Tips

poodah! ckp mcm bagus kimak anon 10:`14!
tiap hari budak islam buang anak tepi jalan agama kau ajar mcm tu?
org kapir belajar sex tapi tak buang anak la sial!
-anon 10:14 babi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti Anon atas ni memantat dgn mama die...



-Fauzi Nick Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

nenek smpai skunk masih mengamalkan posisi dalam gambar last skali.. THORbaiK!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh nenek atas ni pagi2 makan taik org Kelatan!

-Fauzi Lahanat

sue said... Best Blogger Tips

Kamu nie ckp cam org bodoh....mmg org kapir x buang anak sbb mereka menghalalkan yg haram.

Anonymous said... Best Blogger Tips

PRODUK SUAMI ISTERI

KALAU TAK SUKA TENGOK ISTERI TERNGANGA MERAUNG KESEDAPAN MENGETAP BIBIR BERHENTILAH DARI MEMBACA...
KALAU SUKA TERUSKAN MEMBACA...

✔ ANDA RISAU ISTERI TAK PUAS DI RANJANG?
✔ ANDA RISAU ISTERI LAMBAT KLIMAKS?
✔ ANDA RISAU SAIZ KURANG PANJANG DAN KURANG TEBAL?
✔ ANDA RISAU SENJATA KURANG KERAS ATAU CEPAT LEMBIK
BILA TERPANCUT?
✔ ANDA RISAU 5 MINIT DAH TEWAS?

===========
POWER BRO!!!
===========

[✓] Tiada lagi cepat pancut
[✓] Main mampu bertahan 30 minit ke atas
[✓] Tiada lagi kena perli dengan isteri
[✓] Tiada kesan sampingan penggunannya
[✓] Terdiri daripada herba semulajadi
[✓] HALAL Selamat digunakan
[✓] Disediakan cara penggunaannya
[✓] Dah digunakan oleh beribu orang sejak Perlancaran
[✓] Paling Laris & Ramai Dah Mencubanya,Semua Puas Hati

“Produk Paling Laris & Ramai Dah Mencubanya, Semua Puas Hati...Gembira Dengan Perubahan Drastik Mereka..”

Mr. Zack POWER BRO!!! merupakan satu rumusan unik yang menggunakan kaedah bioteknologi dari gabungan ekstrak herba asli terpilih, dijamin selamat dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 07031109T).

TESTIMONI 2
“Husband akak makan petang, malam tu dia cakap berdenyut-denyut & rasa besar je ‘kawan’ dia tu.. 2-3 hari masih lagi rasa besar & berdenyut-denyut. Husband akak ada darah tinggi, tapi baguslah Mr zack tidak effect apa-apa dengan darah tinggi dia..”

TESTIMONI 3
“Hubby ct ada effect lain macam sikit.. tiap-tiap 15-20 minit jadi
tegang sampai pagi ni walau tiada niat.. jenuh layan dia, kalau tidak
tak kendur, Dah 3x dah macam tiada kerja lain.. ”

7 Ramuan utama POWER BRO!!! ialah:

1) Radix Eurycoma Longifolia
2) Radix Alomorphia Malaccensis
3) Tuber Coleus Tuberosus
4) Folium Fagrae Fragrans
5) Radix Acorus Calamus
6) Herb Vitex Longisepala
7) Rhizome Zingeber Cassumunar

LET YOUR MR. ZACK STAY STRONG WITH POWER BRO!!!.

PASTIKAN PRODUK YANG ASLI DI SINI!!!

=================================

✎ BELIAN TERUS
✿ Taip Mesej --> PB Hantar ke 018 - 955 2755

=================================

✎ PM DI FB
✉ https://www.facebook.com/messages/PowerBrooo

=================================
✎ PERTAYAAN
☏ Whatapps Sahaja --> 018 - 955 2755..

=================================

✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo
✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo
✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo

PS: Pesanan anda akan diuruskan secepat mungkin (dalam 1-2 hari waktu bekerja).
Power Bro akan diposkan menggunakan perkhidmatan POSLAJU.

-ZM

Anonymous said... Best Blogger Tips

PRODUK SUAMI ISTERI

KALAU TAK SUKA TENGOK ISTERI TERNGANGA MERAUNG KESEDAPAN MENGETAP BIBIR BERHENTILAH DARI MEMBACA...
KALAU SUKA TERUSKAN MEMBACA...

✔ ANDA RISAU ISTERI TAK PUAS DI RANJANG?
✔ ANDA RISAU ISTERI LAMBAT KLIMAKS?
✔ ANDA RISAU SAIZ KURANG PANJANG DAN KURANG TEBAL?
✔ ANDA RISAU SENJATA KURANG KERAS ATAU CEPAT LEMBIK
BILA TERPANCUT?
✔ ANDA RISAU 5 MINIT DAH TEWAS?

===========
POWER BRO!!!
===========

[✓] Tiada lagi cepat pancut
[✓] Main mampu bertahan 30 minit ke atas
[✓] Tiada lagi kena perli dengan isteri
[✓] Tiada kesan sampingan penggunannya
[✓] Terdiri daripada herba semulajadi
[✓] HALAL Selamat digunakan
[✓] Disediakan cara penggunaannya
[✓] Dah digunakan oleh beribu orang sejak Perlancaran
[✓] Paling Laris & Ramai Dah Mencubanya,Semua Puas Hati

“Produk Paling Laris & Ramai Dah Mencubanya, Semua Puas Hati...Gembira Dengan Perubahan Drastik Mereka..”

Mr. Zack POWER BRO!!! merupakan satu rumusan unik yang menggunakan kaedah bioteknologi dari gabungan ekstrak herba asli terpilih, dijamin selamat dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 07031109T).

TESTIMONI 2
“Husband akak makan petang, malam tu dia cakap berdenyut-denyut & rasa besar je ‘kawan’ dia tu.. 2-3 hari masih lagi rasa besar & berdenyut-denyut. Husband akak ada darah tinggi, tapi baguslah Mr zack tidak effect apa-apa dengan darah tinggi dia..”

TESTIMONI 3
“Hubby ct ada effect lain macam sikit.. tiap-tiap 15-20 minit jadi
tegang sampai pagi ni walau tiada niat.. jenuh layan dia, kalau tidak
tak kendur, Dah 3x dah macam tiada kerja lain.. ”

7 Ramuan utama POWER BRO!!! ialah:

1) Radix Eurycoma Longifolia
2) Radix Alomorphia Malaccensis
3) Tuber Coleus Tuberosus
4) Folium Fagrae Fragrans
5) Radix Acorus Calamus
6) Herb Vitex Longisepala
7) Rhizome Zingeber Cassumunar

LET YOUR MR. ZACK STAY STRONG WITH POWER BRO!!!.

PASTIKAN PRODUK YANG ASLI DI SINI!!!

=================================

✎ BELIAN TERUS
✿ Taip Mesej --> PB Hantar ke 018 - 955 2755

=================================

✎ PM DI FB
✉ https://www.facebook.com/messages/PowerBrooo

=================================
✎ PERTAYAAN
☏ Whatapps Sahaja --> 018 - 955 2755..

=================================

✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo
✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo
✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo

PS: Pesanan anda akan diuruskan secepat mungkin (dalam 1-2 hari waktu bekerja).
Power Bro akan diposkan menggunakan perkhidmatan POSLAJU.

-ZM

Anonymous said... Best Blogger Tips

PRODUK SUAMI ISTERI

KALAU TAK SUKA TENGOK ISTERI TERNGANGA MERAUNG KESEDAPAN MENGETAP BIBIR BERHENTILAH DARI MEMBACA...
KALAU SUKA TERUSKAN MEMBACA...

✔ ANDA RISAU ISTERI TAK PUAS DI RANJANG?
✔ ANDA RISAU ISTERI LAMBAT KLIMAKS?
✔ ANDA RISAU SAIZ KURANG PANJANG DAN KURANG TEBAL?
✔ ANDA RISAU SENJATA KURANG KERAS ATAU CEPAT LEMBIK
BILA TERPANCUT?
✔ ANDA RISAU 5 MINIT DAH TEWAS?

===========
POWER BRO!!!
===========

[✓] Tiada lagi cepat pancut
[✓] Main mampu bertahan 30 minit ke atas
[✓] Tiada lagi kena perli dengan isteri
[✓] Tiada kesan sampingan penggunannya
[✓] Terdiri daripada herba semulajadi
[✓] HALAL Selamat digunakan
[✓] Disediakan cara penggunaannya
[✓] Dah digunakan oleh beribu orang sejak Perlancaran
[✓] Paling Laris & Ramai Dah Mencubanya,Semua Puas Hati

“Produk Paling Laris & Ramai Dah Mencubanya, Semua Puas Hati...Gembira Dengan Perubahan Drastik Mereka..”

Mr. Zack POWER BRO!!! merupakan satu rumusan unik yang menggunakan kaedah bioteknologi dari gabungan ekstrak herba asli terpilih, dijamin selamat dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 07031109T).

TESTIMONI 2
“Husband akak makan petang, malam tu dia cakap berdenyut-denyut & rasa besar je ‘kawan’ dia tu.. 2-3 hari masih lagi rasa besar & berdenyut-denyut. Husband akak ada darah tinggi, tapi baguslah Mr zack tidak effect apa-apa dengan darah tinggi dia..”

TESTIMONI 3
“Hubby ct ada effect lain macam sikit.. tiap-tiap 15-20 minit jadi
tegang sampai pagi ni walau tiada niat.. jenuh layan dia, kalau tidak
tak kendur, Dah 3x dah macam tiada kerja lain.. ”

7 Ramuan utama POWER BRO!!! ialah:

1) Radix Eurycoma Longifolia
2) Radix Alomorphia Malaccensis
3) Tuber Coleus Tuberosus
4) Folium Fagrae Fragrans
5) Radix Acorus Calamus
6) Herb Vitex Longisepala
7) Rhizome Zingeber Cassumunar

LET YOUR MR. ZACK STAY STRONG WITH POWER BRO!!!.

PASTIKAN PRODUK YANG ASLI DI SINI!!!

=================================

✎ BELIAN TERUS
✿ Taip Mesej --> PB Hantar ke 018 - 955 2755

=================================

✎ PM DI FB
✉ https://www.facebook.com/messages/PowerBrooo

=================================
✎ PERTAYAAN
☏ Whatapps Sahaja --> 018 - 955 2755..

=================================

✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo
✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo
✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo

PS: Pesanan anda akan diuruskan secepat mungkin (dalam 1-2 hari waktu bekerja).
Power Bro akan diposkan menggunakan perkhidmatan POSLAJU.

-ZM

Anonymous said... Best Blogger Tips

tongong bahalul anon ZMatas ni mak bapak dia tak puas main sex dia jual ubat sex kat org lain!
kimak kau la ZM!

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam ni la sekolah aku dulu, siap boleh main dengan cikgu!
-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau kapir Fauzi sbb tu sekolah kau mcm kapir jugak

-org halim

ahmad said... Best Blogger Tips

hai.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai abah kau! bapok ke apa kau ni?

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak stim pon ..yg lect nye pon
dah tua.. hmmmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

"Bangun awal, kerja Keras, dan Jumpa Lubuk Emas"

Lubuk Emas = TTTE, pelaburan yang sangat ciput daripada RM80 boleh meningkat kepada RM800, RM8,000, RM80,000. Ianya tidak Mustahil kerana Sifu Mazelan Abas sudah menjangkaunya!(cari kat YOUTUBE nama sifu Mazelan Abas)

Sebenarnya, melabur boleh diibaratkan seperti menaiki kapalterbang. Risikonya tetap ada tetapi sentiasa dalam kawalan(sangat RAJIN BERUSAHA TETAPI PROSPEK/DOWNLINE DIKEBAS ORG). Pesawat yang paling selamat ialah pesawat yang tidak berlepas. Memang selamat tetapi langsung tidak berguna(DAH JOIN TTTE TAPI TIADA USAHA). Dalam pelaburan, kita juga perlu mengambil risiko yang terkawal untuk mendapat keuntungan. Itulah hakikat pelaburan. Jika tidak berbuat demikian, andalah yang akan rugi.

Pelaburan yang perlu anda keluarkan hanyalah RM80 (sediada RM30 topup) modal seumur hidup. JUST DO IT!... TUKARKAN SIMKAD ALIRAN WANG KELUAAAAAR (beli prepaid/bayar bil) kepada SIMKAD ALiran WANG MASSSUKKKK!(terima komisyen).

Sebenarnya, jutawan juga kehilangan wang dalam pelaburan. Tetapi hakikat ini tidak menghalang mereka daripaa mengambil lebih banyak risiko. Mereka belajar daripada pengalaman tersebut, bersabaaar dan terus mengejaar cita-cita mereka. Apabila berjaya, mereka benaar2 berjaya.

Mari kita bersama-sama BERJAYA! Saya sedia membantu anda dalam perniagaan TTTE ini.

Dreaming Is Believing
Sharing Is Caring
Siti Rahmah
http://oohttte.com/siti

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoooiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoi abah kau lahanat!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wanna make additional money?
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=214716

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wanna make additional money?
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=214716

Anonymous said... Best Blogger Tips

wanna lick my butt?
-Nuar

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mari kita cari peluang untuk tambah pendapatan. Daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. Saya nak perkenalkan satu program yang boleh menjana pendapatan sampingan. Free register, tiada apa-apa bayaran di kenakan. Tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). Tak perlu cari orang .Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah dapat us$575. Syarat kelayakan: anda ada facebook dan tau komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang. Dahtu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, dan paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, macam email, tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda,anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah) Kalau dah faham dan nak register, sila click. Theweeklypay.com/index.php?share=226096
Http://bit.ly/1hwRAS4
apabila anda klik link di atas anda akan tau apa fungsi job ini..jangan buang masa..tak salah untuk kita mencuba dan mengubah nasib kita..selamat mencuba dan mencari rezeki. Kita cuba le...
 

 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...