Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 2 November 2013

WTF : Lady Gaga Mengejutkan Orang Di Konsert London Dengan Berbogel Atas Pentas (10 Gambar)

Lady Gaga Mengejutkan Orang Di Konsert London Dengan Berbogel Atas Pentas.
Selepas nyanyian dia menggunakan kostum berwarna putih, dia mengakhiri lagunya dengan membuka pakaiannya itu. Lady Gaga ini memang pelik bin WTF. 

19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

first

Anonymous said... Best Blogger Tips

second

Anonymous said... Best Blogger Tips

third

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm ke4 je ..mcm ke 4 je

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm 5 je mcm 5 je

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cm haram

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kt kelantan deepavali meriah x

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul dia ke tu? nampak pucat, mcm mayat pulak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nak bisjut ke babi ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat kelantan, awek2 bogel, nik aziz suka..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lahanat+bangsat=langsat

Anonymous said... Best Blogger Tips

"Sebaik pintu lif terbuka sahaja, saya ternampak lelaki negro
sedang meraba punggung dan tubuh gadis Melayu. Namun saya
tidak boleh berbuat apa akibat tergamam melihat kejadian itu.
Lagipun tubuh lelaki itu sasa dan besar. Mangsa kelihatan berada
dalam ketakutan sangat," jelas gadis Melayu berusia 24 tahun, kini
menetap di apartmen di Flora Damansara, Petaling Jaya,
Selangor.
Flora kini dikenal pasti menjadi lubuk penempatan warganegara
Afrika terutama dari Nigeria.
Menurut pengawal keselamatan, Santa Tamang, 20 tahun, berasal
dari Nepal, dia bertugas di blok F sejak 2 bulan lalu.
"Saya memang ada ronda," katanya ringkas.
Tanpa mengenali identiti saya, dia berasa tidak begitu selesa
berkomunikasi. Sewaktu gambarnya dirakamkan, dia cuba
tunduk.
"Ambil gambar, kes itu security guard tembak punya ke?,"
soalnya.
Rupanya, dia juga mengetahui kes pegawai operasi Ambak
ditembak mati oleh pengawal keselamatan di Subang Jaya,
Selangor lebih seminggu lalu.
Sebaik rakan setugasnya, Akash Kumar datang menghampiri,
fakta mula dIdedahkan.
"Sudah berapa lama kerja?," soal saya.
"Dia dua bulan, saya empat bulan," balas Akash.
Kami kemudian memfokuskan perbincangan kepada isu
gangguan negro terhadap wanita tempatan.
"Satu bulan lepas, kira-kira jam 3 petang, lelaki negro meraba
punggung seorang perempuan Melayu di dalam lif di tingkat 23.
Dia datang berjumpa saya, menangis teresak-esak. Ada juga kes
lelaki dan teman wanita perempuan negro bergaduh di dalam lif.
Dua hari lalu, empat kenderaan peronda polis datang ke sini,"
jelasnya.
Akash menetap di Malaysia sejak 4 tahun lalu dan dia agak fasih
berbahasa Melayu.
"Saya berdoa setiap kali pintu lif terbuka, tiada negro akan menaiki
lif bersama saya. Saya takut sangat, berpeluh. Sebelum ini, saya
menghantar anak kepada pengasuh di blok E. Setiap kali menaiki
lif, saya berasa amat khuatir," ujar Iris Nani Khalid, 36 tahun,
sewaktu saya temui.
Sewaktu berada di lokasi sama, saya terserempak pelajar kolej
warga Nigeria, Bruno Jospeh, 23 tahun.
Tatkala berada di lokasi, saya berpeluang merakamkan senario
amat menarik. Gadis tempatan, berusia dalam lingkungan 20 an
sedang menunggu lif dan tiba-tiba muncul seorang lelaki Afrika,
berdiri pada jarak 2 meter darinya.
Saya perhatikan, wajah gadis itu berubah pucat dan gerak-
gerinya menunjukkan dia berasa kurang selesa.
Sambung baca pendedahan oleh Mazidul Akmal

Anonymous said... Best Blogger Tips

nanti kelantan blh panggil lady gaga wat show !

Anonymous said... Best Blogger Tips

༼ つ ◕_◕ ༽つ Give DIRETIDE

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kelantan bodo ckp bsar.hakikatnya apa pn xble. Kayu 2 klu diukir ada nilai seninya.tpi org kelntn klu dbntuk cm harm jadinya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org kelantn smbt depavali x

Anonymous said... Best Blogger Tips

You all ni tambi la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wei fucker ..ko nk ckp oang klntan bodoh..ko tu dh cedik sngt ke..go to hell la cibai..bodoh tu simpan la ckit esk bleh gune lgi..

jamila alina said... Best Blogger Tips

eeeekkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...