Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 2 November 2013

WTF : "Funkybod", Push Up Bra Khas Untuk Kaum Lelaki (5 Gambar)


Diberi nama Funkybod, produk ini merupakan push up bra yang di reka khusus untuk kaum lelaki. Produk yang aneh tapi berguna itu boleh menjadi jalan penyelesaian untuk kaum lelaki yang mendambakan bentuk tubuh bagaikan seorang atlit. Dengan mengenakan Funkybod, mereka boleh memiliki otot dada dengan bentuk yang sama seperti bersenam di gimnasium.

Fesyen yang berasal dari London ini amat berbeza dengan bra untuk kegunaan kaum wanita pada umumnya. Push up bra ini direka dengan menggunakan bahan yang menjamin keselesaan dan membuatkan kulit mudah untuk bernafas.

Funkybod juga dilengkapi dengan bahan keras di bahagian dada. Oleh itu, produk ini dapat membuatkan tubuh si pemakainya kelihatan lebih sasa. Tak hanya digunakan oleh mereka yang mempunyai badan yang berisi, ia juga dikatakan sangat sesuai dikenakan oleh lelaki yang bertubuh kurus.

Push up bra ini juga dapat digunakan pada bila-bila masa. Untuk kelihatan segak dan bergaya, ia sesuai dipakai bersama dengan seluar jeans dan jaket.

Funkybod dijual dalam empat jenis ukuran, di antaranya adalah Extra Small, Small, Medium dan Large. Ia turut mempunyai tiga warna pilihan, iaitu putih, hitam, dan kelabu.

Dikutip dari Gizmodiva, produk ini dijual di laman web rasmi Funkybod. Anda boleh membelinya pada harga sekitar US$ 50 sahaja.



Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

abis la, sume laki yg kurus ade can nmpak taf2 pasni...haha, cuma yg gemuk bulat tu jela kesian, xde tempat tuk orang gemok gedempol

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck org gemuk..macam babi je tengok..benci aku tengok org gemuk...badan banyak taik je..dasar pemalas...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mulut longkang....jgn ingt org gemuk xsht...kdg2 org kurus pn xsht gak...mak pak ang xajaq?bhasa kesat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21:58 ni gemok mcm babi bunting 8 bulan! gi mampos la kau babi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

༼ つ ◕_◕ ༽つ Give DIRETIDE

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dlu org2 gemuk pngai bek je. Skunk org gmuk mulot lepas cm jahnam xda filtr. Kdng2 mympah tgk dh la xemsem pngai cm lahanat. Jd la org gemuk yg bek.

Anonymous said... Best Blogger Tips

org gemuk cuma tau 4 benda ni je 1.makan 2.tidur 3.berak 4.melancap..lain semua dia x tau...org gemuk memang bodoh...kami benci org gemuk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ORE PAHANG SUME GEMOK GEMOK BELAKA , PERUT BANYAK TAIK

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha! perangai sekor2 cam haram!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah macam gay je aku tengok!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm cibai je aku baca komen.. kejadah pe kutuk owg gemok.. adoii.. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang pe topik kutuk org gemuk! syial la komen2 bugima kat ataih nih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa la.. tgk sendiri la kak mah yg ramping tuuuuuuu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org gmuk kuat mlancp.sb 4ever alone

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...