Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 6 November 2013

Serius : [Video] Wanita Dirasuk Ketika Menonton Filem "Highland Tower"


Berikut ialah kenyataan phak MIG mengenai kes kerasukan ketika tanyangan filem Highland Tower. 


"Kami telah menerima beberapa laporan mengenai kerasukan semasa menonton filem #highlandtower. Pihak MiG menasihatkan kepada mereka yang lemah semangat supaya tidak menonton filem ini. Video rakaman nie adalah rakaman sebenar dari penonton di Brunei."

video

Sumber : Here

26 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st wehuu~

Anonymous said... Best Blogger Tips

buah keranji di dalam perahu,
anak cina mati tersepit.

Anonymous said... Best Blogger Tips

penipu je, yang kena rasuk tu rasanya, diupah oleh MIG, (supaya orang ramai datang tengok citer ni) aku tengok tak de apa pun yang menakutkan, gelak ketawa lagi adalah, Mikail andre bawak watak tah apa-apa, baik bagi zizan je berlakon!

Rose Azadir said... Best Blogger Tips

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini marketing strategi utk pasaran brunei, akan ada lg "kes" mcm ni di panggung2 utama di malaysia. ;) sumber: MIG insider

Anonymous said... Best Blogger Tips

nasib baik masa kl gangster takde yg kena "rasuk" lalu mengamuk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkah asa cina india takde kena rasuk? melayu je lebih . cakap kaum perkasa takkan kena rasuk

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg la sbb jin nk sesatkn islam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sorong papan tarik papan,
anak cina mati tersepit.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org islam adalah hamba Allah, janji syaitn akn myestkan umat islm hingga kiamat. Knapa kaum lain x dirasuk jwpnya mudh saja.. Syaiton xkn myesatkn hamba yg ikotnya. So pkir sndri. Dh sdia sest wat pe nk sestkan.tungau

Dqie Danny said... Best Blogger Tips

melayu kan suka melebih-lebih... stretegi je nie.

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

sorong papan tarik papan,
anak cina mati tersepit,
Melayu mati aku kapan,
Bosia melayu aku kepit

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo2 aje p.preity petry@anon 09:01 ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

well, kan org melayu suka menunjuk

Anonymous said... Best Blogger Tips

malaysia masih aman lagi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

SETUJU.. dya pun sesat juga skang nie.. Biar kan dya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

filem org tak ada ugama je ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Letak id mcm sdap dqiedanny.tpdahal name btol tong sam pah, xpun pun kok hang, han jing mun

Anonymous said... Best Blogger Tips

hkhvggyi

Anonymous said... Best Blogger Tips

WAT ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

lorat betul minah tu .. bru tengok film cmnii dh bwat perangaiii ....... bila tengok filem porno laju plak dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous kau lh manusia pling sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah orang kita ...bila kluar je filem2 cam dh kata tu tipu karutlah apalah ..... xboleh sokong skit filem2 tempatan bila x puas hti komen mcam2 apa kau iingat byak orang puji sangat ckap kau tu???
hbis filem2 bercium suka plk korang bwat anak segala SUKA

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bangunan Highland Tower...bangunan yang usang tu ke? Aku dah agak dah.Rumah aku kat AU3 dah boleh nampak dah bangunan tu.Tingkat atas sampat bawah aku boleh nampak.Tapi memang betul lah orang ckp bangunan tu sebenarnya bangunan puaka...tempatnya keras.Dulu tahun 1993,tragedi bangunan Highland Tower runtuh,blok A.Banyak tau orang yg duduk dlm Blok A tu mati.48 mati 2 je selamat.Korang nie tak tengok History Channel ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Itulah,sapa suruh tengok,kan David Teo dah cakap,"Amaran : anda sedang diperhatikan".Korang nie agak2 sikit..tak kesah laa korang tinggal kat mana..Sapa yg penakut jgn tengok,kalau korang berani tengoklah.Aku tak kesah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam2 cerita laa..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...