Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 6 November 2013

Info : Teknik Memakai Bra Dengan Betul Untuk Para Wanita (6 Gambar)


Berikut merupakan cara memakai bra dengan betul menurut kajian. Sila ambil perhatian wahai wanita. Pondan tak payah nak ngade2 ikut tips ni. 


Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini baru part1...ada 100 part lagi cara2 pkai bra dengan betul....

-anon langkasuka-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ohoi xde bnda lain ke nk post

Anonymous said... Best Blogger Tips

bgus pe...tuk pengetahuan wanita

Anonymous said... Best Blogger Tips

lpasni post plak cara2 menghisap tetek..tpi jgan tunjuk dgan org2 sarawak sebab diorang tingal atas pokok...kuikuikui...

-anon tokio-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 21:32 eh bukan kau ke duk atas pokok..kalau x,x kan kau x tahu org sarawak duduk mana..atas pokok ke rumah..sombong kau eh..kalau x kerana org semenanjung macam kau berlagak pandai tapi bodoh tahap babi hutan ni..kami x menjadi mangsa minyak naik sebab ada menteri bodoh duk semenanjung mcm kau jgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

siallllllllllllllllllllll ko..cari hal ka?????

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada tak post cara2 nak parking kote dlm underware?

Anonymous said... Best Blogger Tips

THANKS ADMIN, POST YG EDUCATIVE... TAPI SAYANGNYA, PEMBACA BLOG KAMU KEBANYAKANNYA KURANG EDUCATED. HARAP MAAF.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn smpai nti org post abah ko bjimak ngn mak ko buln2 puasa kt dapur. Pas 2 st2 kuarga ko malu. Pnjat pokok trjun rmai2.

-sg.bulnh.slangor.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm babi org semenanjung x sedar diri...komen mcm sial! korang kaya pun kerana org sarawak, celakalah org smnanjung takde otak....rasa bagus sgt phuihhh!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

oohhh macam tuh... sebelum ni aku tau buka bra diorang aje pastu takdela aku nak pakaikan balik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni tak sempat pakai kan balik bro sbb dah pancut awal!
kote dia pusing2 mcm babi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

coli coli,chupkei chupkei....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...