Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 November 2013

WTF : Sekitar Pertandingan Miss International Transgender 2013 Di Pattaya (11 Gambar)

Sekitar Pertandingan Miss International Transgender 2013 Di Thailand.
Pertandingan tahun ini dimenangi oleh Marcelo Ohio yang baru berusia 18 tahun dari Brazil.

37 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pertamaxxxxxxxxxxxxxx!!!!Pertamaxxxxxxxxxxxxxx!!!!Pertamaxxxxxxxxxxxxxx!!!!Pertamaxxxxxxxxxxxxxx!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tlalu sakai untk jd yg ptama.ibarat tahi dlempar ke muka tpi mulot plak bau tahi. Y. Ptama adalah sekor tambi punai anak jantan punaisamy

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ingt kt kelntn td.

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Peserta dari Malaysia pun ada, siap pakai keris lagi. Foto no 7 :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya kecewa dengan islam.

-saudara baru

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 0759 lantak kau la...yg masuk neraka nanti ko jugak...bodoh botingkek-tingkek...

-saudara lama-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lawa jugak

-anon baru-

Anonymous said... Best Blogger Tips

kami orang sabah dan sarawak tinggal di atas pokok. jadi kami xperlu bayar cukai pintu.

norfarah aziella said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

DEAR anon "8 November 2013 14:22"..ktorg byr je cukai pintu..sbb..rumah ktorg yg atas pokok tu pun be pintu juga..tp at least ada gak tanah bawah pokok tu..xdala share2 tanah gn orang lain..

nazib rajak said... Best Blogger Tips

anwar x join skali kew??

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba teka saya yg mana satu?
-Saiful Azlan Bukhary

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape yg farah komen smpai kena remove?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Farah dengki sebab x secantik lelaki transexsual.. lalu memaki ibu admin..

far ziella said... Best Blogger Tips

aku remove sniri lah..xphm english ke? this comment has been removed by author.. penulis dy..aku lah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ada pantun untuk admin:

anak cina mati tersepit,
cina menipu dalam perniagaan,
orang cina tak tahu malu,
sudahlah pendatang berlagak tuan.

Terima Kasih.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Farziella dgki...x cntik pas 2 tlis mrapu2...anda seko tambi

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon atas aku g babi. Ko adalah farziella guna anymous. Haha. Woi muka x cntik cm ko boleh la belah la. Jantan je untk ko.laki xpndng la pmpuan cm ko.

Anonymous said... Best Blogger Tips

far ziella si busuk hati...ko dengki pastu ko mnyamar panggil anon tu babi...org mcam ko ni elok kena jual dengan org sulu...ko hidup pun xde makna...kahakktuih!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

far ziella babi, bapok pun 1000x lebih cantik dari kau...kau tu muka cam bangla stim konek...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sedap2 je sumpah seranah aku bagai.. kat padang masyar nnt pandai2 ye cari aku minta maaf.. tu pun klau jumpa.. chaw

Anonymous said... Best Blogger Tips

Farziella budgt lawa pgl org babi plak. Sdar la muka ko cmmgkuk jambn umah kngsi bngla. nk blagak bgus knon . ko tgk org smpai ckp ko muka stim konek bngla.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangla pun lari tengok muka si farziella ni..org sulu semua kecut teloq tengok muka si farziella...muka macam babi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha. Ngn bngla pun farziella xle cri mkn.elok ltk muka lam jambn pas 2 flush. Silap2 jamban pun mletop tgk muka dia yg mcm seko tambi punai.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha. Ngn bngla pun farziella xle cri mkn.elok ltk muka lam jambn pas 2 flush. Silap2 jamban pun mletop tgk muka dia yg mcm seko tambi punai.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korang suma bodo sial kutok2. Ckp je lbh ktok aku. Klu aku bogel sure jantan2 lahanat cm korang tpncot2. Kote kecik kecoh2. Korang memg bodo sngt

Anonymous said... Best Blogger Tips

farah ziella ni klau letak kat israel konfom semua yahudi2 lahanat lari balik ke eropah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni pun babi jugak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kah3! ada jantan bangang nak ngorat Farzillaa tapi tak kena layan .. meroyan maki hamun awek plak!
muka dah burok mcm babi ada hati nak ngorat awek cun! hagrg tuih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jantan bngang yg diperkatan adalah abah anon 23:57. Kcewa cinta ditolak kerana mpunyai tabiat yg kronik iatu korek bontot bau jilat jari. Wor wor woi farziela myamar g la. Anon 23:57 adalah farziella. Dia budgt org nk ayt dia. Ltk kt mah kngsi bngla pun bngla xnk. Sangup drg jubo kwn drg dri farziella.muka babi liar tropika.

Anonymous said... Best Blogger Tips

farahziella anak haram hasil dari permanian berhadas antara mak farziella dengan babi hutan yg dilakukan oleh pihak FAMA...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni tetap babi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Farzeilla muka huduh pangai huduh. 2nd hand dh pun...cm haram taik

Anonymous said... Best Blogger Tips

YG MEMAKI TU LAH PERANGAI HODOH..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila lagi saya dapat jadi macam mereka, transgender paling cantik
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...