Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 11 October 2013

Serius : [Video] British Airways Siasat Pramugari Beraksi Lucah


 SEBUAH rakaman video berdurasi 8 minit memaparkan dua wanita seksi beraksi ghairah dalam persalinan uniform British Airlines tiba-tiba mendapat perhatian ramai di laman maya sejak akhir-akhir ini. 

Meskipun telah muncul di laman youtube sejak Julai 2012, baru sekarang video ini menjadi isu apabila ia kembali dinaikkan oleh penonton di laman berkenaan. Dalam video tersebut, seorang pramugari kononnya membantu seorang lagi pramugari mencuci uniform dan mandi di dalam tab.


The Sun melaporkan, video ini dipercayai dirakam di bilik hotel tempat pramugari menginap sementara menunggu penerbangan berikutnya. Ekoran hangat diperkatakan, British Airlines turut merasa tempiasnya apabila ia dikaitkan dengan moto syarikat mereka iaitu ‘to fly, to serve’.


Syarikat penerbangan itu bagaimanapun telah mengeluarkan kenyataan bahawa tiada kakitangan atau pramugari mereka terlibat setelah disiasat. Pun begitu, mereka mengakui siasatan lanjut masih diteruskan.



Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nice rack!Damn man..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam admin.. Aku ade story nih.. Citer ni brlaku kat umah baru
bapak aku kt PJ.. Sbelom aku citer, aku nk bgtau ar dlu details2 bntok
umah aku spaya korang paham.. Umah aku ni tres 2 tngkat..
Tangga kat luar bkn kat dlm mcm biase.. Kalu jerit dri bwh org atas
susah nk dengar.. So, bapak aku pon sdiakan 3 walkie-talkie.. 1 kat
ruang tamu bwh.. 2 kat tngat atas( 1 kat ruang tamu ats, 1 lg kat bilik
aku sebab bilik aku ni bilik paling ujung).. Mcm ni sng ar kitorang nk
roger2 x yah nak naik atas pnggil.. Kalu ckp dari bwh, ruang tamu
atas ngan bilik aku dngar ar suara.. ( hrp korg x pening)
Citer dier brmuler cmni.. Mase tu aku tngah smayang zohor kat bilik
aku.. Time tu aku ngan kakak aku jer tnggal kat umah.. Tngah
smayang tetibe kakak aku pnggil aku dri bwh guna walkie-talkie..
Kakak aku x tau yg aku tngah smayang mase tu.. Aku diam jela sbb
aku tngah smayang kan.. Bnyak kali kakak aku pnggil aku..
So, mase tngah solat tu, kakak aku still pnggil aku lg.. tngah panggil
tu tetiba walkie-talkie tu kne tekan mcm ade org nk ckp.. aku dngar
suare lelaki tngah ckp dngan suare yg x brape nk jelas.. Tp aku bleh
cam lg ckp dier.. Aku dngar suare tu ckp "sabarrr.. Dia tengah
solattt.."
Aku tekejut ar, sape yg ade lg kat umah nih slain aku ngan kakak
aku.. Suare laki lak tu.. Tp aku diam jela smbong solat wlaupon tau
aku x khusyuk mase smayang tu..
Lps smayang aku cpt2 tron bwh nak tau sape yg ckp.. Sbelom
turon tu smpat lg aku tngok walkie-talkie kat ruang tamu dpn tu tp
mcm x de org usik pon.. Dh turon tu aku tanye ar kakak aku, sape
yg ckp tu.. Kakak aku tekejut ar sbb dier ingat aku yg ckp.. So,
smpai skang still lg aku trtanye2 suare sape tu.. WallahuAlam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu suara bapak kau tgh melancap!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau ni mmg bangang abadi atau dasar ank haram yg xphm hrmat agama or akur kkuasaan Ar Rahman??..kun fayakun, ingat 2..tlg hormat comment anon d atas even lari jauh dr tjuk post..skurang2nye die ade crite yg nk mnunjukkn btape mulianya mnusia yg tgakkn tiang agama d sisi Allah..tlg jg snsitivity n ltakkn rs hormat even I know dr kau comment kau sume mmg akan tahu kau ni budak2 skolah,abes2 pn budak u..xtau laa klau kau mmg dh brumur, coz if u ask me ill consider u as kids coz ur comment representing high level of immaturity n dumbness..mmg xbrakal bro..
-haji jack-

Anonymous said... Best Blogger Tips

asyik2 melancap.. bapak ko melancap.. bosan aku.. menaip cam bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

haji jack melancap

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa yg haji jack nie ckp betul...aku sokong..
Minta Tolong korang hormat org dlm blog boleh tak..
Komen anon atas nie serious..tentang kekuasaan Allah..
Tp korang tetap dgn caci maki..
Bawa berubah laa dik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau la! anon 20:32 tu citer bohong sapa2 pun bulih reka cite tongong mcm tu!
sbb tu bangsa kau tak maju selalu pecaya cite lahanat mcm tu!

mr.fapson said... Best Blogger Tips

dari awal2 bukak baju tu kan senang....big boobs..
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

Janji Allah pada hambanya....org kafir neraka jahanam tmpatya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Janji Allah pada hambanya....org kafir neraka jahanam tmpatya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Janji Allah pada hambanya....org kafir neraka jahanam tmpatya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Teruknya pemikiran dan bahasa orang2 melayu ni... Mencarut memaki menghina adalah sifat melayu yang paling ketara.. SANGAT MEMALUKAN.. MELAYU ISLAM TETAPI..astagfirullah al adzim..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau org ape

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...