Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 8 October 2013

OMG : Kapal Selam Timbul Di Tengah-Tengah Bandar Milan (4 Gambar)


Penduduk Milan telah dikejutkan dengan insiden sebuah kapal selam timbul di tengah-tengah bandaraya tersebut dan menghancurkan jalan raya. Walau bagaimanapun, ini hanyalah satu iklan insurans yang terlampau yang telah dibuat oleh syarikat Europ Assistance IT.


Sumber : Here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yesss..aku first...org bwh aku bodoh tahap badigol... asyik2 korang je first mne boleh...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn best pon dpt 1st...mcm bdk2...aku dpt 2nd...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepala bapak kau org bedua mcm lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuiyoo... dasyatnye

Anonymous said... Best Blogger Tips

klate 6 - jdt fuiyoo... dasyatnye!
lawan negeri tongong pun kalah byk mcm nak mampos!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Xbiasa kapal selam. 2hau dah tumbang. Biasa pakai batang betik je.


-anon tanah merah-

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

fuh iklan ke scene filem ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

scene kepala bapak kau lahanat!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...