Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 9 October 2013

OMG : Apabila Ahli Bomba Belgium VS Polis FRU Belgium (10 Gambar)

Apabila Ahli Bomba Belgium VS Polis FRU Belgium.
Di Belgium, ahli bomba ini protes kerana tak puas hati dengan keadaan semasa di mana keadaan bekerja telah berubah serta bajet untuk rakyat dikurangkan. Jadi, ini apa yang berlaku semasa bomba cuba protes dan dihalang oleh pasukan polis FRU. 

15 comments:

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

tak yah mandi

Anonymous said... Best Blogger Tips

hebat, anggota polis tersebut, sikit pun tak goyang & tumbang kena sembur.

Al-Yousry said... Best Blogger Tips

Belgium adalah salah satu negara yang dimana tukang bersih bilik air pun gaji mereka adalah lebih kurang RM 2000. Standard gaji mereka tinggi. Saya pernah melancong ke sana. Orang sana tahap mentaliti mereka tinggi. Tidak hairanlah, polis sana amat profesional. Jika berlaku disini, sudah lama sepak terajang. Ikuti kisah sebenarnya jika kalian google keadaan di Belgium sekarang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa blh buat, dh tugas dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gaji 2000 tu adalah dlm kiraan RM ke or mata wang Belgium?? Kene tau more detail ni, sebab currentcy kita berbeza..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gaji tukang angkat najis di Indon lagi mahal, 500,000 sebulan. Kalah gaji CEO syabas.

Anonymous said... Best Blogger Tips

gaji tukang masak air kt indon lagi mahal sebulan 1juta rupee..kalah gaji jibby..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mangkuk.ko bodoh ka apa.rupee ngan rupiah pun x tau beza.indo ngan india pun susah mo beza ka.bangsat ko ni.kalau bodoh sgt,jgn brani2 mo tunjuk pndai.sukat dulu ilmu tu.bodoh piang.mkn taik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahahaha, soryy, tersilap plak. marah btl ko kan. sabar la. I mintak maaf sangat2. sob sob.

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

habis basah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kan orang tu dah cakap RM2000.. X reti bace ke ape??

Anonymous said... Best Blogger Tips

tongong anon atas ni! RM2000 tu apa maksud? RM = Rosmah Mansor ke lahanat!
kepala bapak kau kemain punya tongong!

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin penipu lahnat

http://www.buzzhunt.co.uk/2013/10/09/belgian-firefighters-cover-riot-police-in-foam-9-pictures/

Anonymous said... Best Blogger Tips

xde pon sebut psl potong bajet utk rakyat...
padahal psl gaji, better work condition dan usia persaraan yg dilanjutkn ke usia 60 thn
saje jer admin nk selitkn jugak mesej anarki.
penyokong bersih ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

terang2 ad RM kt dpn tu giler..bodo pyer org...hahahahh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...