Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 4 January 2012

WTF : Gambar Remaja Melayu Duduk Atas Kubur Cina Masuk 'Paper' (6 Gambar)

Gambar Remaja Melayu Duduk Atas Kubur Cina Masuk 'Paper'
Gambar ini tersebar beberapa hari lepas dan semalam gambar ini telah menaikkan kemarahan orang cina sehingga ianya dimasukkan ke dalam sebuah suratkhabar Cina negara kita. Menurut sumber, mereka yang di dalam gambar tersebut adalah golongan bohsia Melayu dan ditemani oleh seorang kawan lelaki mereka. Apa-apapun, apa dah jadi dengan remaja sekarang? Selain itu, mereka juga menuding jari tengah semasa bergambar dengan kubur ini. Walaupun Syafikal (yang bertanggungjawab untuk muatturun gambar tersebut) telah minta maaf, ramai lagi yang rasa kurang puas hati. Cuma bayangkan, orang lain pula yang duduk main-main dengan kubur korang, apa perasaan korang?
p/s: gambar dibawah segelintir telah dibesarkan, jadi ada yang kurang jelas.



via : Yuxuan

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh biasa ni klu bdk sekolah kt jb,,tanya bdk2 sek ssi,sab,,,dia tau area tahun 90an,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh bangsat...

oxer said... Best Blogger Tips

I want to apologize to those ignorant on behalf of Malay. We are really sorry. And this is not represent the attitude of Malay as whole just some uneducated and disrespectful one.
Peace N lets unite!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kann dah kuar akhbar , bodoh btol pemikiran bdk skunk !

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang bwat malu kaum

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tkde tmpat lain ke nak lepak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini budak sabah bah..sakai sama die..barangkali dia bugis sakai la...aku kenal sama ini budak...sakai dia...

sakai said... Best Blogger Tips

Why you censored the man's face but not the girls'? You're bias as shit! Anyway why those Malay kids who always cause trouble are ugly? I mean are they desperate of attention because nobody bothers about their hidious appearance? sandik woo

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHAHAHA...

TAU PON MARAH...

ABES TU YANG NAMEWEE TU BOLEH PLAK PERSOAL AGAMA ORG LAIN...
XDE PLAK KORANG NAK MENGAMOK YER....SIAP MINTAP MAAP LAGI TU ON BEHALF...HAHAHAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

cibai juak biak ya o...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya.aku sukung urg yg atas ney taip.

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg yeye defend agama org..agama sndri xnk plak defend..ak xske pon org len memperlekehkan agama org lain..islam xbenarkan cm2..tp refer utk situasi skg, who gives a shit lau mende cmnie..sbb cine n india pon byk gak memperlekehkan agama islam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul tue.. die orh ni may be kurang didikan skit tapi leh time rrr budak2 walaupon bdan dah mcm bapak budak tapi akal still mcm budak2..n bler cina n india rendah2kan agama kite,kite leh maafkan bile die mintak maaf so nape kite nak begang sgt pasal gambar nie.. kalo budak tue dah mintak maaf so die org pon kena maafkan rr..

M said... Best Blogger Tips

babi

oxer said... Best Blogger Tips

to anonymous 11:47 and 12:37,

I dont know either u r a muslim or not..but have a look at this link..kisah nabi Muhammad and yahudi...nice story bro!

http://fontonk.blogspot.com/2011/01/kisah-nabi-muhammad-saw-dengan-yahudi.html

Anonymous said... Best Blogger Tips

Read This... If Done by Muslim and what r they do practice so far for thier religious. No respect on thier own god too.

-------------------------------------------
Tidak Disolatkan Oleh Rasulullah S.a.w/Larangan Duduk Di Atas Kubur
1.Dari jabir bin Samurah r.a katanya,”Dibawa orang kepada nabi s.a.w jenazah seorang lelaki yang membunuh diri dengan anak panah. Tetapi jenazah itu tidak disolatkan oleh baginda.”

(Muslim)

2.Dari Abu Hurairah r.a katanya, Rasulullah s.a.w bersabda:”Jika kamu duduk di atas bara api, lalu terbakar baju dan kulitmu, itu lebih baik bagimu daripada duduk di atas kubur.”

(Muslim)

fatin nabilah azmi said... Best Blogger Tips

aku ad frend ngan dia . ttbe ak rasa pelikk
><"

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cina pun suka baling kepala babi kat masjid.
lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasni soh cina plak duduk2 atas kubur org mlayu..

MekTotMekAmoi said... Best Blogger Tips

memang la dorg ni salah . tapi ta perlu la tulis dorg Bohsia . smpai gitu skli . dia pun da minta maaf .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...