Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 5 January 2012

OMG : Maxi Mounds, Gadis Dengan PayuDara Buatan Manusia Terbesar Dunia (10 Gambar)


Maxi Mounds adalah pemegang rekod untuk payudara buatan manusia terbesar dunia selepas beberapa kali pembedahan plastik. Saiz payudara 36MMM ini bukan senang untuk dibawa ke sana sini kerana ianya adalah 9 kg. (berat sebungkus beras). Maxi cuba beberapa tahun untuk dinobatkan dalam Guinness kerana pada mulanya mereka tidak mengiktirafkan payudara palsu sehingga tahun 2005. Payudara ini seolah-olah lebih besar dari tubuhnya. Entah macam mana dia nak hidup macam tu. Dan serius agak geli tengok atas besar tapi tubuhnya kecil. Entah tiba-tiba tulangnya patah kerana terlalu berat.
Maxi Mounds (USA) was measured at Sarasota, Florida, USA, on 4 February 2005 and found to have an under breast measurement of 91.44 cm (36 in) and an around chest-over-nipple measurement of 153.67 cm (60.5 in). She currently wears a US size 42M bra (UK 42J)
 Sebelum pembedahan :

Selepas pembedahan :
 via : bbs.163.com

24 comments:

cyride said... Best Blogger Tips

ish, xberat ke duk mengusung bende besor2 tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik lg masa ori

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cam pregnant kt perut

Anonymous said... Best Blogger Tips

x selera aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam menunggu masa nk meletup..manusia..manusia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie twitter die https://twitter.com/#!/TengkuSophia

Tukang Kentut said... Best Blogger Tips

gila apa besar gedabak mcm tu

Miss A said... Best Blogger Tips

Eiiii... Geli r aku tgk!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm belon ! :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa ke bangang punya manusia

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

cntik die yg dlu... xpayah la beso2...laki pon geliiii ><

Anonymous said... Best Blogger Tips

seriously...sgt menjengkelkan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bengong

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh geli kunun..kalau korang dpt da tentu korang ngap

Anonymous said... Best Blogger Tips

babbbiiiiiiiiiiiiiiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Die suke besor2 kot..hehhehe

surat chenta said... Best Blogger Tips

ada ke saiz bra untuk dia ? hehehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

pungung yang tumbuh kat dada

Anonymous said... Best Blogger Tips

..erk?? baju last tu dia try kat fitting room..n baju tu ade tag lagi kat situ..maknanya dia belom beli baju tu..tapi dia dah try..aku sure kalau org lain plak yg nk try baju tu mesti bahagian atas dah gelebeh sikit...sian

merpatisejoli45 said... Best Blogger Tips

pelik je..dh mcm ape je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bkn maxi mounds..
ni beshine la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

naik kapal terbang nie, sure meletop, over pressure, haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

lancap la sial byk bunyi lak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...