Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 6 January 2012

Info : Cara Untuk Detect Wifi Di Curi (3 Gambar)


Pernah tak terjadi, internet korang tiba-tiba menjadi slow giler? Ada kemungkinan besar wifi kita telah di crack / dicuri oleh jiran sebelah dengan menggunakan Wifi Booster dan software Backtrack. Kita yang penat-penat bayar bil, suka hati mak bapak dia je cilok kita punya Wifi.  Kebiasaanya para pengguna p1wimax dan streamyx yang selalu menjadi mangsa.


Hari ini admin nak kongsi 2 software untuk kita bagi pengajaran kepada mereka ini. Software ini akan detect siapa yang curi wifi dan kita boleh cut connection tue. Cuba install kat pc/laptop korang, pastu kita boleh check sama ada betul-betul wifi kita dicuri ataupun internet kita yang slow sebab bandwith dah low (tak pasal-pasal orang sebelah jadi mangsa).


Korang bleh cuba yang mana satu pilihan korang :

Wireless network watcher
-Download disini KLIK SINI

Netcut
-Download disini KLIK SINI

Selamat mencuba!!

Sumber : Here

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

terima kasih admin .aku nak sangat benda ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukar encryption router kepada wpa/wpa2.....salu jenis wep yg boleh dicuri....wpa ssh nk curi....wpa2 stakat ni mmg x boleh nk dicuri...tq

Anonymous said... Best Blogger Tips

cm ner nk tuka. ajar Anon

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

senang je... dah lama benda nii ada ^^ nanti kita dapat password dorang lepas reboot.

ju-in (azureen) said... Best Blogger Tips

lau mls sgt download.. guna jer http://192.168.1.1

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk tukar wpa/wpa2.measure modem wifi anda support WPA/WPA2..modem yg dbekalkan biasanye WEP,dn x support WPA/WPA2. UNIFI skg WPA/WPA2 drg xpakai WEP da.senang hack..TQ

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku check 192.168.1.1 , check kat Wireless Client. tp penat la kan kalo nk slalu check. tp aku rase dgn cara cmtu pn boleh dapat tau kot kalo ade curik wifi?

Anonymous said... Best Blogger Tips

netcut bagus..da lame sy gune..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon di atas..tlg ajar cmne nk banned trus pencuri wifi ni..dah try cut-off..tp bile 'refresh net' blik, dorg 'on' blik..jahanam btol..patut la slame ni slow..

Anonymous said... Best Blogger Tips

alahai...biase lah bro...internet kat malaysia mahal.aku pun terpaksa hack line jiran sebelah.dulu bayar 70 sbln.line mcm haram.hangus duit aku bayar kt selkom.

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu nk secure lg... buat filtering mac-add .. cnfrm sorang pn xleh guna..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehehe.. nasib baik org yg aku curi tu x pkai software2 ni.. klu x pnt aku nk kna hack balik.. hua9..

WPA mmg la xleh crack. tp wimax mn ad sediakan WPA. smuanya WEP. so sng la org nk crack..

Cr4ZyNooB said... Best Blogger Tips

sbnarnya software nie larh aku guna utk hack wifi org 3:) heheh wifi free :) skrg nie mc lg guna wifi tue :D tapi pls larh jgn larh gtaw psal nie lg aduiiii smakin ramai dah tawu psal nie arghh >_< ! dulu jarang2 org dgr psal hack wifi tapi skrg . . . arghh!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo punye cr4ZyNoob...guna benda haram la kau kalau tuan dia x halalkan! skrg sdapla ko gune wifi org bagai...seksok ko ingt leh lpas???

Anonymous said... Best Blogger Tips

alamak! abis kantoi la aku klau jiran sblh rumah dpt info ni.. m'lepas nak pkai wifi free.. hahaha!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

TERBAIK. DAH LAMA AKU CARI BENDA ALAH MCM NI! THANK YOU

ikhwan wan said... Best Blogger Tips

tp klau org guna macc addres 00:00:00:00:00:00 bkn kena tahu..hack menggunakan backtrack

ikhwan wan said... Best Blogger Tips

filter modam pun tak dapat elak dari kena hack

Anonymous said... Best Blogger Tips

hacker biasanye akan boot gak kalau korang gune WPA ke ape..WPA2 ke..aduui

Raffeez said... Best Blogger Tips

cuba yang ni cepat dan mudah http://262ac766.any.gs

Kamarul Zaman said... Best Blogger Tips

hackers dah byk sekarang ni.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...