Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 24 April 2012

OMG : Apabila Gadis Cuba Untuk Bunuh Diri, Serius Atau Ambil Perhatian? (10 Gambar)

Apabila Gadis Cuba Untuk Bunuh Diri, Serius Atau Ambil Perhatian?
Gadis ini cuba untuk bunuh diri tetapi apabila pihak polis ingin membawanya ke atas dia langsung tak nak. Tetapi selepas itu, dia tetap berdiri di situ. Akhirnya dia naik semula ke atas dan tidak ini bunuh diri pula. 
Adakah ini cuma ambil perhatian orang atau serius nak bunuh diri? Dia baru sahaja membuang masa pihak polis serta ambulans.


16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bengong skejap je pmpuan tu..nk mnx penampo

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk glomour cepat ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st !

Anonymous said... Best Blogger Tips

lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow..1st tak leh blah dpt 3rd plak..kesian btul

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

bodoh ke apa ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape pasal polis yg buat job bkan bomba ke

Anonymous said... Best Blogger Tips

totey tu apeeeeeee

Ellyza said... Best Blogger Tips

sakai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sian plak aku tgk ambulance ngn nurse kt bwh tu.buang ms diorng je

Naz Hannaz said... Best Blogger Tips

pkerja ambulan bwah tu x sbar tunggu pompuan tu jtuh je tu....apa-apa pun pompuan tu mmang lembab!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
trjun ja la..
bdoh..
sblom mati leh rasa trbang
_|_

Anonymous said... Best Blogger Tips

凸(¬‿¬)凸 Dia jatuh msti mcm tembikai busuk

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic last terbaik....siap pakai teropong lagi...giloooooo..

In My Heart said... Best Blogger Tips

siap ade yg teropong x tahan tu....hahahhaa

eL Razi said... Best Blogger Tips

heheh,,, ambulece tu best ,,, x yah nak sibuk2...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...