Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 24 April 2012

Serius : Benda Yang Biasa Dilakukan Tetapi Diharamkan Di Beberapa Negara (10 Gambar)

Benda Yang Biasa Dilakukan Tetapi Diharamkan Di Beberapa Negara..
Ini anda perlu tahu apabila anda pergi ke negara tersebut kalau ada peluang..

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
1st
by beqokk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hmm...nasib baik kat Malaysia boleh buat..

MIZZSEVEN said... Best Blogger Tips

pulak?????

KRETEK FILTERS said... Best Blogger Tips

tak best tak best..

Anonymous said... Best Blogger Tips

banyak bacot

Anonymous said... Best Blogger Tips

dunia 0h dunia......................................

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg tak best tp most of these things bila dbanned byk bg manfaat kat msyarakat.. kurg sket maksiat

Anonymous said... Best Blogger Tips

mun facebook,tweeter, skype n suma2 ya di banned..gney owhh..hahahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haiyaaa, mcm la tak leh hidup kalo takde fb, tweeter n skype sumer tu. 10 tahun lepas boleh jer hidup bende2 tu takde lg.

Anonymous said... Best Blogger Tips

delete la posting ni amdmin oi, ko aje nak burukkan arab saudi dan shariah kenapa ha! kene laknat la ko!

ajai din said... Best Blogger Tips

chewing gum pn nk banned ker..ape kesss....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...