Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 14 March 2012

OMG : [Video] Persembahan Mantap Dari Artis Korea, Ailee


Biasanya kalau kita dengar je pasal artis Korea, mesti kita terbayang artis berkumpulan kan? Tapi kali ni nak share pasal sorang artis wanita solo Korea yang bernama Lee Yi Jin atau lebih dikenali sebagai Ailee. Dia ni dah famous di New Jersey dan New York tapi sekarang ingin mencipta nama di Korea pula. Jom layan performance Ailee kat bawah ni. Memang superb..


p/s : Amacam? Best tak? Dah la cun.. suara pun sedap.. 

Sumber : Here





16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fucccccccccccccckkkkkkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Khairul Fahmi was here,feel so handsome..then went out with dahlia tek....like a bawseee

Anonymous said... Best Blogger Tips

Khairul Fahmi a.k.a the no 1 goalkeeper in the world was here.....and feeling2 retis....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kerol pahmi feeling main england lantas mahu masok majalah mangga

Anonymous said... Best Blogger Tips

Keirol pahmi tidak mahu jadi hodoh kembali setelah feeling2 retis.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kairoll fahmi pasang bodyguard sebab terlalu ensem??

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal kait ngn kerol lak nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kerol Fahmi beronani

ben xii said... Best Blogger Tips

fakk

Mimi Malina Binti Jamaluddin said... Best Blogger Tips

kenal ailee kat dream high 2, watak macam innocent2 sikit, tapi suara cool! :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kerol pahmi mahu gelaran tan sri

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah macam mekyah kari (mariah carey) da aku tgk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mariah carey 2nd edition....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kerol Pahmi kew yg menyanyi kat atas tu..huhuhuuh

epicLah! said... Best Blogger Tips

goosebumps siot!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Diyer bawak lagu "Heaven" cun giler

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...