Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 27 March 2012

Genius : Cara Orang China Menyapu Jalan (4 Gambar)

Bukan semua benda yang berlaku kat China tak bagus. Kali ni aku nak share satu invention yang genius dari tukang sapu di China. Guna teknologi simple je. Tak canggih pun, Tapi sangat memudahkan pekerjaan. Boleh la tiru ni..






p/s : Kan senang tu.. 
Sumber : Here 
 



7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1ST.....

HAHAHAHAAAA.... MCM NIE PON ADE... BEST GAK IDEA DORANG.... MCM GAMPANG JE...

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd... jgn penyapu 2 kene muke orang da la hahahhahaaa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin loser

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm gampang ...

In My Heart said... Best Blogger Tips

kat area umah aku tu,tukang sapu pukul 4pg dh start bkerja...n aku rse bukan area umah aku je,mmg 1 mlaysia pon same je kot jadual tukang sapu ni..lg bagus drpd gune benda kat atas ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jimat masa dan tenaga...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pemalas

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...