Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 27 March 2012

OMG : Reaksi Artis K-Pop Kerana Memakai Mini Skirt (9 Gambar)

Reaksi Artis K-Pop Kerana Memakai Mini Skirt
Nak pakai skirt pendek tapi takut nak tunjuk dengan orang. Kalau tak nak bagi orang tengok, pakailah sopan sikit ye. Sekarang terpaksa tutup skirt setiap masa. 

 via : asiantown.net

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

huh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jubo hitam..bekudis..ptut la sgan2 je..bodo nye kpop..org yg minat kpop pn bodo juga..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahu pun malu..bangang punye kapir..dah pakai baru tahu nak kepit2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

first time tgk xde org nak rebut2 ber-first2 ni =)

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous ape kapir2? babi ko lah! hipokrit!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ikut sker dier la.. bodo nyer 2244 nih..

ben xii said... Best Blogger Tips

bodo . atas atas ni mesti wempit kidz

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh pakai mcm tu wat pe tutup??klu malu baik pakai yg pjg punye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck la anon 22.44!! kapir2 plak!!! cantek skit ayat sial..! ur mother suck cock in the hell!

Anonymous said... Best Blogger Tips

lalu emo.. hahaha.. ko kapir kah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah tau malu...gi pakai buat apa?-_-''

Liyana Zainal said... Best Blogger Tips

dah kata kapir memang lah dorang pakai tu je . yang orang malaysia dah tau agama Islam ade jugak yang pakai . itu lagi takde otak . at least time dorang duduk dorang mesti tutup dengan selimut kecik nak cover . artis malaysia kalau dah seksi seksi jugak . ade nak cover ? aku tak back up orang korea tapi malu dgn sikap org malaysia yang suka sangat mengutuk !

Anonymous said... Best Blogger Tips

huh! who cares..

Anonymous said... Best Blogger Tips

artis kat malaysia nih lg mcm lahanat

Anonymous said... Best Blogger Tips

suka ati mak bapak dia orang jer blow nak bgitau org kapir.. ko tu ckp sgt ke didik agama islam dekat dada?? ckp lebih.. tup2 korg jugak yang rogol ank kandung sdiri..mrompak.. poraa.. perasaan bagus sgt.. FUCK OFF!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa yg korang gadoh2 neh??
enjoy the show lah!!.. putih sial..huhu

In My Heart said... Best Blogger Tips

dh mcm org cacat pon ade aku tgok...kekekke

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn nk gedik sgt la semue. hampeh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Knp ad yg emo bila ad org ckp tu kapir. Mmg btl pon.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow seksi nye,keras konek aku ujan2 ni..nak masuk kan dalam puki je ni...korang semua babiiii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap fap fap fap fap fap!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ilek ajak nganok org kapir..mcm dirik ya x stood nangga gambar ya..eksen lbih..org M'sia nganok org no1..negara dirik pun x maju2..sampei bila mok kdak tok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni kalo ikut sbnrnya pemilihan pakaian bukan artis kpop tu sendiri melainkn manager n org yg menaja pakaian...kesian kt artis yg kdg2 designer buat pakaian pelik2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Liyana Zainal betul-3

Anonymous said... Best Blogger Tips

Orang melayu lagi teruk pakaian nya

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi ko pun malayu sial..fuck ooffff

Anonymous said... Best Blogger Tips

kadang tu dorng terpakse ikotkan pengurusan...sbb tu bnyk kes artis pompuan bunuh diri...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...