Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 16 December 2011

Artis : Akibat Virus, Payudara Ifa Raziah Bengkak Macam Batu


Ketika dihubungi portal Murai.com.my, Ifa Raziah yang baru saja selesai menjalani pembedahan ultra sound memberitahu, penderitaan penyakitnya itu sudah pun dilalui sejak dia menyertai MLM.

Sekarang ini, Ifa baru saja selesai menjalani ultra sound. Ifa masih lagi menunggu jawapan daripada doktor. Mengikut makluman doktor, terdapat virus dalam air di bahagian payudara Ifa yang membuatkan bahagian berkenaan keras seperti batu.

“Selepas rawatan ini, doktor telah menasihati agar menjalani pembedahan dalam kadar segera. Sepatutnya Ifa kena buang ketulan membengkak itu dalam masa terdekat. Bagaimanapun disebabkan Ifa sibuk dengan MLM, Ifa ketepikan seketika soal sakit ini,” katanya.

Ifa juga menafikan sekeras-kerasnya dia masuk ke hospital kerana hendak memasukkan silikon ke dalam payudaranya atau kerana kanser.

Apapun marilah kita bersama berdoa agar Ifa pulih. Mesti ramai yang fikir yang bukan-bukan bila bercakap pasal payudara Ifa ni tetapi dalam hal ini buanglah pemikiran kuning dan kelabu asap tu.
Semoga kesakitan Ifa itu tidak menganggu prestasi Ifa dan kumpulan Syiok dalam MLM nanti, maklumlah kumpulan mereka makin hari semakin mendapat pujian juri.

Sumber : Here

4 comments:

Fahnis 2 said... Best Blogger Tips

cian..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kn dia dah ngaku dia cocok tang situ..padan muke!ubah la lg ciptaan tuhan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bnda ni jd isu ke?
adoyai..
admin klau bab2 tokoh2 islam atau ilmuwan islam npe ta msukkan skali ye?
artis ni bole bg kte apa ye??

Anonymous said... Best Blogger Tips

cian padai buat padai lh tanggung

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...