Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 16 December 2011

Cute : Yoona, Artis Wanita Paling Pintar Di Korea (6 Gambar)


Seramai 273 responden terdiri daripada pelbagai peringkat usia dan bidang diminta memilih seorang anggota kumpulan penyanyi wanita yang dirasakan mempunyai kebijaksanaan paling tinggi, dan 148 (54.2%) undian memihak kepada Yoona. Tempat kedua adalah milik Goo Hara daripada kumpulan KARA dengan 23.4 peratus undi dan diikuti Kahi daripada kumpulan After School dengan 18.3 peratus undi.

Tinjauan turut mendapati kebanyakan responden berpendapat, anggota kumpulan yang aktif menyanyi, berlakon dan muncul dalam banyak rancangan realiti perlu mempunyai bakat dan bijak.






p/s : Memang cute la Yoona nih.. Fuh.. 





Sumber : Here

13 comments:

is_isaac said... Best Blogger Tips

mmg cute!

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

minat yona alott~snsd~~~dorang sgt vavavoommm

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu la kpop wave

Anonymous said... Best Blogger Tips

ske yoona
dia comel
dia pnye comel natural/ori
ta de pmbedahan plastik cm rakan2 dia yg len

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yoona tu takde la pandai menyanyi sangat pun . biasa-biasa je . aku rasa SooHyun SNSD lagi cute and pandai . ini pendapat aku je .

Anonymous said... Best Blogger Tips

YOONA THE BEST!

Anonymous said... Best Blogger Tips

comei gilo..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gua suka Yuna bukan Yoona..haha

-Powerzcrew-

Anonymous said... Best Blogger Tips

berbakat ? dia tak reti nyanyi ! drama queen jer lebih .. bukan cantik pun .. buaya lagi cantik .. dalam snsd paling cantik Yuri , Seohyun , Hyoyeon .. dahla perlekehkan member lain

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagi aku seohyun bijak cantik semulajadi dan berbakat....sebab seohyun byk hbskan masa dia dgn membaca buku..buku genre self-improvment..pandai nyanyi, menari pun pandai...hihihi bagiku yoona tu cantik dan kelebihan yoona lebih kepada bidang peragaan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

No she's not, Seohyun and Yuri far more better sebab diorang rajin membaca, tgk jer kat mane variety show Korea memang diorang sangat bagus berbanding Yoona ynag besa2 sajer...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup, seohyun lg bijak.. dye suke membaca.. g mane pon buku tetap dye bawa kulu kilir lam beg...sgt suke membaca..yoona ni modeling or blakon bole la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hrm... udahlah dengan halyu ni.. dorg tu american entertainment celup! copy 100% budaya barat! masalahnya org barat ada bakat.. dorg tu produk buatan company msg2. sekian!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...