Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 14 May 2011

Manusia Berekor yang dipercayai keturunan Dewa Monyet

Seorang lelaki dari Alipurduar, Bengal Barat india dikatakan mempunyai ekor yang dipercayai hasil penumbuhan daging yang bertulang lunak sepanjang 33 CM. Lelaki ini yang bernama Chandre Oram dipercayai adalah keturunan Dewa Monyet atau reinkarnasi Hanoman. Menurut laporan Daily time, Oran menyatakan "Banyak orang sembuh dari penyakit parah selepas mereka menyentuh ekor saya" Kenyataan itu menyebabkan tempat Oran menjadi kawasan tumpuan masyarakat india untuk mendapat keajaiban dengan menyentuh ekornya. Namun, bukan semuanya perkara baik bagi Oram. Seramai 20 wanita telah menolak cinta atau penikahan bersama dengan Oram selepas melihat ekornya. Selepas diagnosis, seorang pakar badah mengenal pasti ekornya itu sebagai cacat bawaan yang membuat ekornya menonjol sepanjang itu. Dan doktor mengesahkan Oram itu bukan Dewa!! Stress....:-))

credit : fun

4 comments:

Honey Bhulat said... Best Blogger Tips

gelinyew..tp dulu, hani dew sorg kawan yg ada something cm ekor cicak kat bont** dia..mak dia ckp, masa tgh pregnant bpak dia suka lastik cicak..so, sbb tu jdik cm tu...tp xthu la btul ke x.

Aimi Fauzi said... Best Blogger Tips

tak mustahil cik hani..sbb time ngandung ni org ckp jgn wat benda pelik2..hehe..wallahualam..

Fakhruddin Fakhrul said... Best Blogger Tips

tgk mcm shit trgntung je.... =.=''

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak der per pown....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...