Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 14 May 2011

Strategi Untuk Menang Permainan "Gunting, Batu, Kain" @ "O -som"!!


Korang mesti salu main oo-som @ gunting-batu-kain(kertas) ni kan?? Permainan ni memang femes la..dari kecik lagi aku main.. Memang kat seluruh dunia femes main benda nih..Omputih panggil game ni dengan name, "Rock Paper Scissors".. Korang mesti ingat yang game ni adalah semata-mata nasib kan? Kalo nasib korang baik, menangla korang. Tapi realitinya ialah, permainan ini bukan bergantung kepada nasib atau luck semata-mata.. Nak tau strategi untuk menang setiap kali main game nih?? Jom kite blaja same-same..


Amacam? Cool tak?? So ape lagi, pegi la try strategi ni kat adik beradik or kawan2 korang.. hehe.. 

Sumber: INFO

4 comments:

joegrimjow said... Best Blogger Tips

boleh plak ada taktik ni

Unknown said... Best Blogger Tips

sempoi...tapi biase maen lat tali lat tali tamplong je...
haha...

♥ Sheeda Hyun Ssi ♥ said... Best Blogger Tips

walaupun main tok paling senang di dunia, tetap aku salu kalah.. huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehe...ada teknik pla benda ni..ingatkan men nasib ja :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...