Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 11 May 2011

Jom Buat Duit Dengan Hanya Share Campaign!!

 
Korang penah dengar pasal SAYS.my atau Churp-churp???  Aku dah lame tengok orang share link kat facebook psl benda nih.. Tapi aku xde mase nak peduli sbb igtkan benda nih macam iklan yang ntah ape2.. Tapi bile aku dah join benda nih, nmpk mcm best and senang nak buat duit.. Korang just share je campaign yang diorang bagi melalui facebook, twitter or blog korang.. tu je.. then bile ade org click, korang dpt duit.. senang je kan? tak salah mencuba beb.. usaha la kalo nk duit.. alang2 korang dah selalu online, buatla duit sket.. 

Sebagai permulaan, korang click je link yang aku bagi kat bawah ni, and just follow the instruction.. senang jer beb..kalo xphm ape2, just leave comment kat post nih yer..



1 comments:

tumblarh said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...