Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 30 July 2013

Fakta : Perancangan Israel Dalam Perang Saudara Negara Islam (3 Gambar)

Peperangan 'Muslim brotherhood' di tanah Arab sehingga kini masih menemui jalan buntu untuk diselesaikan, malah menjadi lebih kompleks dan rumit berikutan beberapa buah negara besar Islam hanya mampu berdiam diri dan perbezaan dalam pendapat sebagai titik utama untuk menutup mata serta telinga. Bukan setakat perkara di Palestin, tetapi begitu juga di Mesir dimana Recep Tayyip Erdogan selaku Perdana Menteri Turki mengecam negara-negara Islam yang berdiam diri dengan rampasan kuasa yang berlaku di Mesir. Ia seolah-olah mereka menerima kejadian rampasan kuasa tersebut yang turut menumbangkan Perdana Menteri Mesir, Mohammad Morsi yang sah dipilih oleh rakyat


Dalam pelan yang semakin membimbangkan, Amerika Syarikat dan Israel sedang mencari jalan untuk menyemai perpecahan dan perang saudara di dalam negara-negara Islam.

Rakyat Tunisia, Mesir, Syria, Libya, Turki dan lain-lain! Berhati-hati kerana kini, ejen-ejen Amerika dan Israel berazam untuk membubarkan dan memisahkan negara anda kepada negara-negara kecil dan lemah. Elakkan perbalahan dan jagalah negara anda agar selamat daripada komplot dengan menjadi saudara antara satu sama lain.


Dalam video ini, Erdogan telah menyelar Dunia Islam (27/7/2013)

Hey, dunia Islam! Adik-beradik dan saudara-saudara anda sedang disembelih. Keadilan, hak dan kesedaran di Mesir sedang disembelih.

Bila anda akan mendengarnya?
Bila anda akan melihatnya?
Bila anda akan sedar bahawa itu adalah darah saudara-saudara anda yang ditumpahkan?
Anda juga tidak sedar dengan apa yang berlaku di Syria.
Ratusan ribu orang terbunuh di sana dan anda tidak tidak langsung bersuara. Anda masih senyap membisu.

Tetapi untuk berapa lama? Jangan lupa, perkara yang sama turut boleh berlaku kepada anda tidak lama lagi.


Sumber asal: Anonymous Palestine
Kredit : Here

26 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon terencat akal meroyan di atas..dh puas memaki pndai pula ucap salam ramadhan..ko.mmg suka memalukan islam..islam kau hanya pada ic kau saja..sungguh malang kau jadi manusia..lebih malang kau menjadi islam..atau kau memang kafir bertopengkan islam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 1st atasnya islam ke?. Suruh dia mengucap. Reti ke tak reti. Teringat satu kes curi motor kat pucong. Sekor keling kena tangkap. Terus dia mengaku islam. Suruh mengucap tak tau. Makan terajang sampai lembik makan dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 2nd dgn 3rd adalah 2 ekor babi gay..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn dilayan sgt anon 1st tu....tulis je lebih, kalo sruh tnjuk diri myorok blakang punggung lembu...*smbil mnum air kencing lembu

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 4th adalah seekor anjing
anon 5th adalah seekor lembu

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 1st PENAKUT..hina bangsa lain mcm bangsa dia bagos sgt...bila org mengata kau taw plak mrah...bodoh mcm mak kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak report blog ni sbb benarkan komen2 menghina bangsa dan agama..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Astaghfirullah..facepalm baca komen2 kat sini.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21.22 ABAH KAU!

Anonymous said... Best Blogger Tips

buln baik ni harp2 sumer brubah ke arah kebaikan. betulkan diri. insafkan diri. ikut sikap Rasulullah.. "Pernah seorang Arab Badwi menarik dengan begitu kasar jubah buatan Najran yang kasar kainnya, yang dipakai oleh Rasulullah SAW hingga berbekas leher baginda. Tetapi Rasulullah SAW tidak marah, malah menghadiahkan jubah itu kepada Arab Badwi tersebut"

Anonymous said... Best Blogger Tips

Atas aKU NIE SUME BONGOK.TAK PEGI SeKOLAH

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

aduan ke SKMM telah dibuat ke atas blog ini kerana admin tidak memantau sebarang komen2 yg ada di blog ini..Harap SKMM akan bertindak cepat.Sekian

Anonymous said... Best Blogger Tips

apabila orang melayu mengaku islam merelakan komen berbaur hasutan dan penghinaan atas dasar hak asasi... pfffttt

Anonymous said... Best Blogger Tips

org islam berpecah sebab tamak kuasa.. israel pula dipersalah.. banggang abadi...

jangan hina negara favourite aku...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Steadylah SKMM dah mula buat pantauan.admin ni patut ke lokap.

Anonymous said... Best Blogger Tips

malaysia "MALAY"... yang lain blah! bodoh menumpang pastu lebih2 plak. Sedar la diri skit tu. negara sendiri ada balik laa!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas sembang kuat kat sini.. depan cine dan keling.. diam mcm tikus belum sunat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

the reason admin doesnt delete those stupid racist comments is because those comments will bring popularity to this blog. u know cheap publicity.

Anonymous said... Best Blogger Tips

perancangan Dajjal sebenarnya....Freemason adlah penyembah Dajjal...Freemason mernacang..Israel melaksana....

Anonymous said... Best Blogger Tips

rasalah kuih ini.penat memasak malam ke pagi.
wajik dan dodol juga jangan dilupa

Anonymous said... Best Blogger Tips

dajjal sebenar adalah admin....

nina nashal said... Best Blogger Tips

semoga Allah selamatkan bumi Islam..dan binasalah israel dan sekutunya.umat islam haruslah bersatu hanya dengan cara mempecah belahkan umat islam mereka dapat melenyapkan islam dari muka bumi ini.

jack ham said... Best Blogger Tips

Malaysia pun masih berdiam diri...NEGARA2 ISLAM YANG LAIN MACAM BUAT2 X NAMPAK....ARAB SAUDI BONEKA AMERIKA...PUIHHHH

OIC=OOOOO IIII SEEE...PUIHHHH

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hizbut Tahrir seluruh dunia berjuang untuk [[[MENYATUKAN]]] ummat islam seluruh dunia di bawah 1 negara islam, ideology islam dengan system khilafah sebagai system pentadbiran...

-once you read, you cannot delete it from your brain-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
Sudahkah anda berselawat ke atas Dubor Nabi?
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...