Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 25 December 2012

WTF : Model Professional Malaysia, Sofea Putih Dedah Tubuh Dalam Facebook Dan Blog (5 Gambar NSFW)

Gambar dibawah berundurkan 18SX. Sekiranya anda dibawah 18 tahun, anda dinasihatkan untuk tidak meneruskan bacaan anda. TQ.
p/s: tolong jangan stress giler.
 
Model Professional Malaysia, Sofea Putih Dedah Tubuh Dalam Facebook Dan Blog.
Baru-baru ini dunia hiburan Malaysia dikejutkan lagi dengan satu lagi agedan berani mati model professional iaitu Sofea Putih
Menurut Facebooknya, Sofea Putih merupakan bekas pelajar SBP di Pahang dan didakwa merupakan bekas pelajar IPT di Selangor. Model yang berani posing maut ini dilahirkan di Pahang pada 19 Mei 1994. 
Dalam photoshoot yang dipaparkan dalam galeri Facebook Sofea Putih (kini mungkin dah ditutup) dia bergambar separuh bogel (bogel?) dengan Ali Akhbar. Gambar tersebut telah tersebar luas sejak minggu-minggu lepas. Selain itu terdapat juga orang menyatakan yang Sofea Putih berani untuk mengambil gambar tersebut kerana dia bukan wanita tulen. Dia adalah 'lelaki'. Admin tak pasti betul atau tidak tetapi hanya mengetahuinya selepas membaca dari orang lain. 


 source : mynewshub , zoomartis

85 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Astaghfirullahalazim......

Anonymous said... Best Blogger Tips

err..sapo ni ha..ni bru den tau namo sofia putih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapokkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

both gayyyy

Anonymous said... Best Blogger Tips

dua2 gayyy

Anonymous said... Best Blogger Tips

ultra gayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Anonymous said... Best Blogger Tips

super gay!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku kenal die ni.. Sofian putih nama lelaki die hahahaha!!!
Bapok tak ape dedah ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

study puncak alam tuu..sapa kenal??

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh buang k***k tu...hahaha

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

amboi...

PELIK:ACARA BOGEL BERBASIKAL!
LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
AMARAN:BERHATI-HATI KETIKA MENAIKI PENGANGKUTAN AWAM!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jantan ke dia ni ?? tp bila aku tgok gambar dia ni ada gaya muka jantan . . x tahu lah . . -_- http://th00.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/323/c/2/caling_cayunk__sofea_putih__by_alifazman-d5li352.jpg

Anonymous said... Best Blogger Tips

lelaki ni, nama dia safiey ilias.. dia study kat puncak alam, bilik dia dulu kat tgkat 8 a3

Anonymous said... Best Blogger Tips

main pekena sekali, baru tau jantan ke tidak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau tahu beza ke org yg dah operate? silap2 selepas bersedap2 berkali2 pun kau tak tahu.

anonymous said... Best Blogger Tips

Astaghfirullahalazim....

Anonymous said... Best Blogger Tips

huit??? duduk A3??? bilik bape tu?? aku duduk A3 tingkat paling atasss sekali.. dia ada 8 ke 9 tingkat hek??? ni mesti junior nih.. ish..ish... ish...

Anonymous said... Best Blogger Tips

model?? professional?? bro x semua yang posing depan camera u can call professional model.. cara posing fail..angle x pandai cari... x fotogenik pun.. ni bukan nude art.. ni nude sampah... porn... x seni langsung..

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Perrrggghhh... Cara mudah nk popular sekarang...BANkami

Nikman Kemaman said... Best Blogger Tips

fuhh sekejap je dah jadi famous der...



jom singgah http://beritasini.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

i kenal dia...honestly he is not a professional model...memalukan jerk...i perasan dia upload dalam fesbuk....i malas nak tekan like dan comment sebb i tahu ramai akan menyampah ngan model makyah bodoh ni...

mr.fapson said... Best Blogger Tips

buuweekkkk....

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar betul die student p.alam? kalu btl buat malu je. byk dh student pondan yg aku jmpe kt sane.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wat malu uitm je bapok nihh lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

gay tak gay, memang dah salah! hihhhhhhhhh nauzubillah lah. Ya Allah Kau selamatkan Malaysia ni dr bende2 cmni. jgn2 orang lain plak yg kena timpa bala disebabkan bende2 cmni!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahaha terserempak dia byk kali kat PALAM dulu....x sangka dah ceni...hohohohoiiii...moga ALLAH bagi hidayah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Adesss susah la kalu cegini habis satu PALAM malu.... x fikir org sekeliling tul lah Nauzubillah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ada 9 tngkat.. dia duduk tngkat 8..memalukan batch kami je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia batch tahun bile yer?? akku first batch yang duduk puncak alam...batch sebelum mcd wujud kat situ.. hahah.. mesti tak jumpa ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergh !! dah jadi macam ni dah dia sekarang.. masa sem 1 dulu aku ade lah jugak terserempak dgn dia ni kat Palam. . . cepat betul dia transform.. huhu.. ape2 pun., semoga Allah memberikan hidayah buatmu Safiey :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymoussokong wehhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bdk SBPI Kuantan siot..sape bdk SBPI Kuantan yg kenal dia cepat dedahkn...hehe..SPM tahun 2011..maknanya baru lg la masuk UiTM Puncak Alam kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

ha.. ni la.. siapa yg slalu kutuk org sabah tu.. ni org pahang.. xmacam org islam pun.. siap tukar jantina g, dah tu tyg body xmalu.. ni lah smnjg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

la sape neh... 1994 sma larr batch aku umor 18...sem bape minah neh... UiTM pncak alam...huhu..kcik btol dunia neh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

student asasi ni.safiey ilias. facebook-calink cayunk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Die sama lecture hall aku dekat uitm pncak alam.please doa supaya dia berubah

mohd aizuddin md akhsan said... Best Blogger Tips

@Anonymousbetul tu linknya sbb friends dgn sya

Anonymous said... Best Blogger Tips

stressssss.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukar nama sofea hitam je lah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yep... kenal die nih...bapok sgt da kau ek? cian aku tengok...
doa2 kau cepat sedar

Anonymous said... Best Blogger Tips

kecelaruan identiti. semoga Allah berikan hidayah pd dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohd safiyyudin ilias. Dah tukar jadi sofea putih. Sedih aku macam ni .

Anonymous said... Best Blogger Tips

Babi! Memalukan UiTM Punck Alam Je! Dia ni Ex-asasi Sains 2012/2013! Bijak, tapi bodoh! LELAKI dia ni! Kote da buang ke tu? Ya Allah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cool.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapok ni crdik gler doe..8A tu beb spm!! tp pling bodo ddnia plih jln hdup mcmni

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak cos ape ni...ke budak2 bapok yang berjalan 5 org 1 line smpi langgar habis smue org kt fac tu?mcm nk kne sepak sekor2 je kt FSK6 tu...

jakpa tongek said... Best Blogger Tips

sofea ahli neraka lg sesuai rasanya..

Vazquez song said... Best Blogger Tips

huh glor ko orhe zamhe skunk

Vazquez song said... Best Blogger Tips

ngek

Anonymous said... Best Blogger Tips

selain asasi,dak fac business rmai gk yg nyah..xpnh nmpk la dia ni kt pnck alam,mge ko dpt hdyah dik

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia tak potong rasa anu dia tu... selit je kebelakang.. hahahaah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia asasi sains 12/13 tapi sem 1 je ada sekarang dah quit. Moga2 dia cepat sedar dan kembali ke jalan yang benar.

Anonymous said... Best Blogger Tips

SBPI Kuantan. Asasi Palam. 8A SPM. Hebat dia ni. Kita dok kutuk2 dia, kita hebat mcm dia ke? kalau ilmu dunia tak seberapa.. Ilmu agama tu hebat sgt ke? Solat cukup? Aku kenal dia. Paling penting dia ingat Tuhan. Ada sebab kenapa dia jd mcm ni. Jgn terlalu menghukum

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
yela..memelukan puncak alm, moge dia diberi hidayah

Anonymous said... Best Blogger Tips

jahil btol anon 18.14...mcm ni ko kate ingt tuhan...bahaye tahap pemikiran ko ni...agaknye 2x5 je ko ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anonymous 18.14.. bangang sial kau.. benda cmni terang lagi bersuluh.. bt ap nk backup?? berubahlah kau.. mendoakan untuk dia berubah mmg baik, aq x nafikan.. tp skarg ni dia da ganggu pemikiran org lain.. harus dicegah.. kalu dia lingkup sorg x apa.. msalahnya dia expose kat public!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anonymous 18.14,'paling penting dia ingat tuhan'. habes,kau ingat as long as dye ingat tuhan,dye boleh buat ape2 laa.minum arak,berzina, tapi ingat tuhan,so boleh laa.tak kann.mende yang dye buat still melanggar hukum allah.aku tak de la pandai sangat bab2 ni,tapi aku tahu mende yg betul dan salah.kalau dye ade masalah pon,kenape pilih jalan ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

semoga allah bagi ko hidayah safiey.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anonmous 18.14 ni geng satu spesies dgn bapok ni. tu yg dia memahami... maklumlah kaum sejenis...BODOH mcm keledai

Anonymous said... Best Blogger Tips

manisnyaaa.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

malaysian book of record lick pussy girl 5 hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 18:14 ape gune ilmu dunia hebat tp jahil ilmu akhirat? dah terang lagi bersuluh yg perbuatan dia tu berdosa besar dan dilaknat Allah. Nauzubillah. bwk2 la bertaubat.

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

nauzubillah.....takut tgk mnusia akhr zmn....moge2 die d dberi hdyh utk brubah ke arh yg lbih baik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sejahil sye , sye xpenah kaco hidop org . Xpenah nak mengata org or cari pasal ngn org . Sbab sye takot sgt wat dosa sesama manusia . Sye xkuat lari . Xkuat nak angkat berat . Susah nnti sye nak berlari kt mahsyar cari sekor2 mntk ampun . Ini ayat dari Sofea Putih sendiri. Fikir-fikirlah ea ahli-ahli neraka sekalian

mama meah said... Best Blogger Tips

hahaha..anon 14.54..sma2 jahil jugak ko ni yer... habis ko ingat dia x berdosa ker buat org mengumpat dia..pls lah..dh salah mmg salah.. tp aku ttp doakan dia diberi hidayah utk berubah...sian mak bapak dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

suke2 je anon 14:54 ckp ahli2 neraka sekalian..bajet la ko ni...suke2 je nk sabitkn org len ahli neraka...mcm ko tu bgus sgt...ko dgn die sme2 jahil..len kali jgn ckp se1 yg leh tnjukkn kebodohn tahap pemikirn seseorg tu..ksian.ak bce komen ko dgn komen si safiyuddin a.k.a sofea putih tu rse sdih! cmni rupenye pemikirn org islam skrg ek..(sori teremo!)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Doakan supaya dia brubh dn kmbali ke pangkal jalan....jangn kutuk dia ...tpi bglah tguran yg mmbina spya tgurn itu dpt jd pnwar pd dia...dia seorg yg bijak...hrpn agar kbijkn dia dpt mmbri manfaat kpd org islam...ssguhnya Allah ttap mnrima taubat dr org yg ikhlas utk btaubat....jika kita mngutuk,kita tidak tau mgkin stu hri ada klga kita jd sprtinya....mtk Allah jauhkan

Anonymous said... Best Blogger Tips

media xtahu ke di lelaki sebenarnya? eeiiiiihh. pelik aku. dia tak kisah la dedah tubuh segala sebab bukan pure yg dia punya pon. fake je semua kat badan dia tu. hik3. gila.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wat malu ja kaum laki ja
tgk fb dia nak muntah

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih baru dapat tau..student palam, well sygnye..die pndai! kasihan parents die..Allahu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wuwuwuuuu :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

sofea putih...lutut itam

The Real Me said... Best Blogger Tips

Dia budak skolah aku..roomate... :-(

nor aishah said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

walaupn "something " happend kt dy,spatutny dy pilih jln y benar ntk atasinya.jln y menuju shurga-Nya...semua mnusia pst akn ditimpa mslh xkirala bsr@kecik tp kita sntiasa dberi plihnkn?..Nauzubillahi min zaalik.smoga htinya t'buka smula ntk trima hidayah ALLAH...ISYAALLAH.

Anonymous said... Best Blogger Tips

the real me
kt skola mmg dye mcm tu ke?
dye mmg lmbot ke dlu?

mieya mie said... Best Blogger Tips

Nie la namanya cari PUblisiti murahan ... Astagfirulahalazim ....

Anonymous said... Best Blogger Tips

oh brother...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nme fb bru dy caling cayank.. pengasas produk kecantikan sofea estetik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haippp... wini worang bikin malu sama malaysia... angkat pegi kapara potong... haip...
-ninja3

Anonymous said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum...

“Wahai sekalian manusia yang beriman dengan lidahnya, (namun) belum masuk iman ke dalam hatinya. Janganlah engkau sekalian mengumpat orang-orang Islam dan jangan membuka aib mereka, (kerana) sesungguhnya orang yang membuka aib saudaranya yang muslim, maka Allah akan membuka aibnya. Dan siapa yang aibnya dibuka Allah, maka Dia akan membukanya sekalipun di dalam rumahnya.” (HR. Muslim, Abu Daud dan at-Tirmidzi)

Read more: http://ustazlove.com/blog/2011/03/soal-jawab-hadis-larangan-membuka-aib/#ixzz2cnmNppen

NH cuma bagi nasihat. Ada sebab dia jadi macam tu yang kita tak tahu. Ye, dia patut pilih jalan betul tapi kadang2 ada benda yang buat kita tak boleh fikir dengan waras. Macam penjenayah, ada benda yang buat dia jadi penjenayah yang kita tak tahu. Urusan dia dengan Allah kita tak tahu. Mungkin dia ada niat nak berubah cuma belum nampak jalan. Orang yang baik tak selamanya baik dan orang yang jahat tak selamanya jahat. Semoga saudara ni sempat berubah. NH pun tak tahu nasib NH macam mana kelak. Mungkin lebih baik, mungkin tak. Kita semua tak tahu. Cuma yang boleh kita buat, terus berusaha tingkatkan ilmu agama. Ni sebagai peringatan untuk NH dan yang lain..
Wassalam...

izani rahman said... Best Blogger Tips

hahha..bapokk..knl sgt ngn bapok ni....skunk ni dok bukit antarabangsa..ari2 sangap bapok ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

besor nye tetek ! anu tu dh potong kasi anjung mkn dh ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

x payah korang nak kutuk sangat. pondan2 pun dia podan berjaya. beli range rover cash! korang hado? dia punye bisnes sendiri. success gile2! korang hado? dia belikan mak bapak dia kereta pun cash jugak. korg hado?!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mencarut2.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...