Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 24 December 2012

WTF : Gadis Pakai Bra Terbalik Tanpa Dia Sedari Di Singapura (3 Gambar)

Gadis Pakai Bra Terbalik Tanpa Dia Sedari Di Singapura.
Ini berlaku di Purvis Street, Singapura.
Adakah benar gadis ini tak sedar atau sengaja mencari perhatian? Tapi memang peliklah kerana bra menghadap ke belakang. Jangan tiru ye walaupun anda stress.








16 comments:

king said... Best Blogger Tips

tetek dia kat belakang kot.. mana tau..hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bkn pakai bra terbalik... ni pakai baju terbalik!!! mngkn breast die kat belakang.. haha~

gila punya orang!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin gila seks...hahahha

Cik Yana said... Best Blogger Tips

Ni mesti jenis perempuan yang tak suke tengok cermin kot. Setengah perempuan mesti duk depan cermin berejam-jam sebelum keluar :P

Hello Kitty Limited Edition cik Yana vs encik Samsung

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai cik yana...cik yana tetek kat dpn ke kt blakang..keh3..

AHMAD said... Best Blogger Tips

cik yana tetek 3 lapis kat depan.....

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

aduhhh!!

gagal!

mwakakaka!

PELIK:KUCING YANG SUKA MAKAN DURIAN!
ILMIAH:MENGAPA LALAT SUSAH DIPUKUL?
LAWAK:ACARA BOGEL BERBASIKAL!

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila punya olang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

vampire mgkin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia nak cepat tu tu yg tak sdar. mngkin dia rase mcm ketat je bahagian depan aku ni tp biarlah, hari ni tetek aku mengembang skit kot.

macam la korang tak pernah terpakai baju terbalik.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tu bukan bra coli terbalik, tapi baju yang design mcm tu yang dia pakai terbalik... apa2 pun still terbalik kakakak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lol

FiQ SaiKo said... Best Blogger Tips

emmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian cik yana kena troll... hehehe.. nasib la. sapa suruh komen di sini.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

alamak... Langsuir...

-ninja3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...