Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 27 December 2012

OMG : Nasi Campur Khas Untuk Anda Dari China (7 Gambar)

Nasi Campur Khas Untuk Anda Dari China.
Biasa kita nampak orang ambil seketul ayam dan nasi. Tetapi di China, macam ni pun boleh jadi. Anda nak makan ke? Admin kalo korang bagi free pun, admin tak nak makan. Orang sana juga katakan lauk di bawah ini adalah 'daging' sedap.

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedap pada depa lew tuh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampak cam sedap la..garing and rangup

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Macam terlalu sedap jer...Fuhhh!!!BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ulat sutera.... Huu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie ulat protein atau meal worm...ulat nie makanan dia sayuran mcm sawi kobis carrot...aku pernah ternak ulat nie..ternak sbb bagi ikan kelisa aku makan bagi sisik cantik n berkilat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

undilah pkr pembasmi kebaikan

Khairi said... Best Blogger Tips

korang yang cakap tak sedap korang dah try sendiri ke?

cuba dulu baru ckp haha.

Azmi Ahsani said... Best Blogger Tips

kt kedai ikan ade jual.. yg ade sugar glider pon leh bg makan ulat ni.. lemak2 gitu

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergh nampak cam french fries je mesti sedaap ni kan

Anonymous said... Best Blogger Tips

yess.. french freaking fries.. hahaha

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tolong bagi sofea putih makan

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh noob gay suka sofea putih

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ingat kan french fries crincle cut ....sialan buat aku geli nak makan fries lepas ni

-billy fecren

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam comel je ... sayang nak makn :(

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

aku suke makan ni.

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
AMARAN:BERHATI-HATI KETIKA MENAIKI PENGANGKUTAN AWAM!
TERHANGAT:Full Video Youtube Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 7!

Anonymous said... Best Blogger Tips

puuuiiii....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ooooo -_-!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...