Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 25 December 2012

OMG : Keadaan Kereta Selepas Dilanda Ribut Salji (10 Gambar)

Keadaan Kereta Selepas Dilanda Ribut Salji .
Di negara kita kebanyakkan kereta rosak kerana bajir tetapi tidak di negara lain. Kereta mereka rosak kerana ribut salji. Gambar di bawah adalah selepas dilanda ribut salji yang tak begitu dahsyat. 

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First....bawah aku semua anak haram....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tah pape tah anon 18:22 . Suka2 cakap org anak haram. . Neraka tempat kau tuduh org macam 2 . .

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

bateri dia okay x? hehe!

PELIK:ACARA BOGEL BERBASIKAL!
LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
AMARAN:BERHATI-HATI KETIKA MENAIKI PENGANGKUTAN AWAM!

Anonymous said... Best Blogger Tips

happy saja semua yg bergambar. tapi betul juga. nak sedih apa la sangat. janji amek foto priceless moment ni, upload ke facebook dan menerima 1000 like. itu yg penting.

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

semoga bala utk anon 18:22..amiin...

Anonymous said... Best Blogger Tips

berilah kecelakaan untuk anon 18:22, amin..

> mari baca sama2, kita doakan si anon tu, suka sgt hina org anak haram..

Anonymous said... Best Blogger Tips

x baik doakan kecelakaan org..

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul la.x baik doakan kecelakaan org lain
doakan mreka insaf dan sedar akan kesilapan mreka

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...