Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 14 July 2012

Serius : [Video] Adegan Tetak-Menetak Di Tumpat, Kelantan


Menurut description dekat video, Kejadian ni dikatakan berlaku di Pasir Pekan, daerah Tumpat, Kelantan. Jom kita lihat video kat bawah nih. 1 lawan 4. Punca sebenar kejadian tidak dapat diketahui. 


p/s : Boleh tahan gak yang pakai helmet tu. brani lawan 4 orang. tapi tetap tak dapat celen.. ish3..  

*siapa yang kaitkan dengan politik mereka ialah bodoh lagi bahlol. 

Sumber : here




41 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

camni pas nk buat hudud???
kepale jimbit la wei...
bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Siyes ngilu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

betul! ada ke patut merakam tu lebih penting daripada menolong.. ish3..

sixsick said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

pergh real lah

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau kat sarawak dah putus kepala budak nih

Anonymous said... Best Blogger Tips

cool la babe...tp x best 4 lawan satu....ak rase 2 lawan satu yg pakai helmet tu steady lg hadap...mnt 4:35 dia rodok kaki ker perot??

Anonymous said... Best Blogger Tips

samseng kepala anjing... aku benci keganasan.. pengecut.. harap 4 org tu masuk lokap atas alas membunuh dgn niat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 13:05 pasal x hukum hudud jd macam ni...kalau hudud bley tuntut qisas

Trojan wifi said... Best Blogger Tips

aku rase polis ke sape2 pn xleh nk buat pape kalau "ore" klantan sendiri koloni2 die jgak. polis ramai "saing" kito. staff2 kerajaan pn ore2 kito. dah tu cmne? bg undang2 pn xnk ikut. buat undang2 sendiri. kalau jd pape pn ape yg penting? "saing kito" dimane ade oksigen disitu ade "saing kito", Assalamualaikum.

Anonymous said... Best Blogger Tips

diorang ni pakai parang ker katana...kalau katana mesti tersiat daging x pon bleh putus...ni mesti katana thailand

Anonymous said... Best Blogger Tips

Trojan wifi...ni bukan orang kelantan jer ni melayu... sifat melayu Maruah dan agama dihina jangan
Hebat amuknya tak kenal lawan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sek kito begomo..sek kit blako masalohnyo.. ore duk maki ore klate..pah ko akar umbi ore duk maki..man golonge elitenyo?duk biar ore bodo supo nate nih begomo..pah ore duk maki puok demo jugok.bodo2 la weh ore kito..hahahaha..kawe kecek sebutey mace ore kelate..ye dak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

napa aku tak nampak darah

Anonymous said... Best Blogger Tips

video dah kena remove la derr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.youtube.com/watch?v=4YMp4i_UvYY thank me later. org klantan debe sgt. nk2 kalau ade geng. kalau sorg2 aku boleh puji ar. baik gile. kalau ade geng kawan sendiri pn die makan. sy ade darah klantan gak.

nick ages said... Best Blogger Tips

saing..saing..puki mak hangpa la ore kelate..x abis nk tunjuk gedebe..aku nyampah gila org kelate ni..ore tino dio lak dok gedik geleya aku fuck 15x dl kt bilik bru padan muka..dasar ore kelate bodoh samseng make budu jer lebih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal dh remove video ni..wak luu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha....

ni ko ore serambi mekah???

Anonymous said... Best Blogger Tips

bgs la remove.....buat malu org negeri klantan....plz be nice with others....benci kn keganasan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi aq nak tgklah woi !!!!!! alahai

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei video ni lama dah aku dok cari....camna nk tgk ni...org kg aku ni...crita dah takdak apa dah....mereka dah berdamai blk dah...diorg dah hidup mcm biasa...salah paham aja...tp yg sorg tu cdera jela tak mati pun...salah yg sorang tu dtg serang tokei keda mkn ni buta2...org luar kelantan tu kalau tak tau ape2 jgn cpt melatah la wei...gaduh2 ni bukan ada dkt kelantan je...dah namanya manusia...jgn ckp negeri korang takde gaduh...kalau dah benci kelate tu mmg dok tunggu la bnda camni....puiiii kat korang luar sana yg dok mengutuk kelantan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

salam...yang kutuk ore kelate tu ckap kosong jer, dlm blog bleh la..cube berdepan tgok nak tau yg ckap besar/kutuk ore kelate tu ade batu pelir ke x..???x tau cerita jgn ckap la...ore negeri mana2 pu klo kakak/adik/mak dia kene rogol, mesti mengamok jgk kan..??!!contohnya laa kan...xde manusia gaduh tanpe sbab..ore yg ade ilmu dunia dan akhirat nie dia guna ilmu pertahankan diri jer, xde nak ckap besar atau kutuk ore lain cam seekor dua comentator kt atas tue..pikir2 la adik2 mentah yg xde ilmu tue yer...selamat beramal..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cmna erk nak tgk video niy ,, aq nak tgklah ...admin aq nak tgk ...kat youtube pon takde la ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wowww..woww..wow.. hangat..hangat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin...pliss...ade lagi x vid nie..dah kena remove kat utube..tolong upload kat fb ke,..pliss admin esem..

Anonymous said... Best Blogger Tips

KELANTAN=KELENTIT

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan la kutuk negeri org lain.. aper da.. anon 15.58, ko org mana?

Anonymous said... Best Blogger Tips

org klantan mmg cm2,kalo kat asrama ke universiti ke diorng akan bergaul dgn puak2 depa jee...da tu kalo ade masalah diorng akan pnggil geng2 klantan ntok blah..dah2 bnda ni xpayah nk dipertikaikan lg,xpayah nk cover2 da..sume org tawu daa. aku bkn xske klantan, cume aku xske sikap org klantan yg berpuak2 dan terlalu emosi.. suke selesai care kganasan..p/s nseb bek kwn aku yg klantan skrg sume baik2

Anonymous said... Best Blogger Tips

kawan2 aku dak kelantan ok jekk - dak sarawak

Anonymous said... Best Blogger Tips

org kelantan baek2 bha ..aq bdk sabah kwn nan kelantan ok jak .aq tgk dak sabah agy gengster n ganas ,, hahah ..graw ja ..suma org sama ja ada baek ada jaht ,tak suma kelantan cmtue ... peace no war !

Anonymous said... Best Blogger Tips

ps: aq nak tgk video niy la admin ...plz bha ! hahah ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yang pakai helmet tu menuntut tak habis, kalau dia tamat, mesti hebat macam Wong Fei Hong.

burdack kerlantarn said... Best Blogger Tips

@Anonymous nih cth org klantan cpt emosi. awl2 da ayt die nk cabar org. kte tgk sndri ar bola. aku rse negeri2 lain main xde msalah mane pn. yg bwat masalah negeri oopss. hahaha. tringin gak aku nk tgk org klantan lwn bola ngn thailand. tgk ade rusuhan x kalau kalah. just saying. ekekekekeke

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg org kelantan pangai supo hapo tah, jumpa geng mmg hebak sgt laaaa... bukan semua tapi apa yang diperhatikan la.. lagi-lagi yang kuat main di atas katil tuh..dengan kawan kenalan rapat pon jadi lah,janji puas... perempuan die hah,muka lawo tp....hurmmm..

Anonymous said... Best Blogger Tips

negeri kelentit darul nikmat...hahaha gurau saja jangan marah orang kelantan

Anonymous said... Best Blogger Tips

lorwh da x leh tgk. video da kne removed

Anonymous said... Best Blogger Tips

KIMAK da remove...cibai YOUTUBE!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@burdack kerlantarn

la nak kaitkan dengan bola la lak. yang selangor ngan perak tu apa cer? yang budak n9 kena pukul dek geng ganu tu apa cer? nampak kelantan je. nampak sangat racist. bodoh tiau la kau ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ore luar xsoh dok bual la..aku masak doh ngn puok2 mu..kecek besar po jubo..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...