Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 12 July 2012

OMG : Perbandingan McDonald's VS KFC Oleh Seorang Blogger Tempatan (3 Gambar)

Perbandingan McDonald's VS KFC Oleh Seorang Blogger Tempatan




24 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First :'#

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesimpulannya ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

KFC kurang bahan pengawet? sbb tu cepat berkulat? Hahaha

ben xii said... Best Blogger Tips

susunan pun tak teratur. choi

Anonymous said... Best Blogger Tips

ap cer fun fries..itu pon nk kne gtau ke der...haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul tu.. kfc tak guna banyak bahan pengawet...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku lebih sukakan kfc..sebab makanannya fresh, ada sayur, garden salad, x mcm mcd..semuanya process food..sorry to say lah mcd huhu~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah lame,mmg la jd gitu...bkn simpan lame2 dlm pewot pon...aini mkn,sok da buang..x dan benda tu nak bkulat pon....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku lagi suke burger king..fresh =)

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous mmg la tak berkulat dalam perut ... tapi bahan pengawet tu effect dalam badan.. xreti pk langsung

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesimpulannya,,suka atila nk mkn yg ner pon,,sibuk pahal,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tapi burger Mcd sedap, walaupun begitu, aku tetap tega nak makan jugak, samalah macam sesapa yang merokok, dah tahu bahaya, tetap juga nak hisap.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 10:05 : ko ckp la ap y effect nyer,,..ko x pnh mencekik mcd @ kfc ker..bodo mcm xde otak nk pk...kalo ko tkt sgt effect nyer,xpyh la nak mencekik...ak mkn xde pape effect pon..kalo ko ad la kot,effect nye otak ko tu da jd bahalol..lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 12:37 ayat nk sedap. baik kau jilat biji kelentit mak kau lg sedap bahalol.

Anonymous said... Best Blogger Tips

subway lagi freshh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn nk jd SETAN la semua org di atas yg sedang berbalah sesama sendiri,..pasal roti daging,fries pon ko nk berbalah? mana aqidah ko ha? kita amik mana yg elok,..yg xelok kiter buang,..yg masing2 nk cari kesalahan org len apesal,..da boleh masuk SYURGA ke? hahahaha,..

Anonymous said... Best Blogger Tips

fun fries=kfc french fries=mcd
**bongo

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 14 : 27 otak kunin..btuan kan nafsu..ckp kotor saje2...ni effect sb mkn kfc @ mcd kot...hahaha.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

subway lg fresh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak mkn steambot kt longkang je,kenyang giler..hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak sihat Makan Cara Nabi Muhammad SAW...ade yg nk bantah???...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tengok nenek moyang kita dulu2... Alhamdulillah tuhan bagi dorg ni umur panjang, sampai yang seratus tahun lebih pun ade, SEBABNYA? rasa2 boleh pikir tak? sebabnya makanan2 ringan macam2 ni semua xde, dorg makan lg fresh2 drpd yg kite kate fresh2 gamaknyer tuh.. haaa.. da boleh pikir dah? xyah la nak gaduh2 xde pekdahnye.. bukan company mak pak kite pon kennn~

Faiq said... Best Blogger Tips

makan je janji kosher,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesimpulan nya... baek tak payah beli..ni produk amerika ngan sekutu bangsat nya, israel jahanam...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...