Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 21 May 2012

Review : Promosi UniFi - Jimat Kos Sebanyak RM200


Jom kita baca promosi terbaru dari TM untuk pengguna yang setia!! 

Korang mesti tau UniFi kan? Now ada promosi yang dapat jimatkan duit korang sebanyak RM200!! Banyak tu beb.. Nak tau? Baca kat bawah ni..

1. Pihak TM menawarkan penjimatan sebanyak RM200 iaitu percuma bagi kos pemasangan UniFi. Tawaran ini  berlangsung pada jangka masa yang terhad dan boleh diberhentikan pada bila-bila masa sahaja.

2. Tanpa promosi ini pemohon perlu membayar  kos yang lebih mahal untuk mendapat pakej UniFi ini.

3.  Anda juga akan mendapat peralatan percuma yang bernilai lebih RM1000 untuk permohonan pakej UniFi ini.

4. Periksa liputan unifi untuk kawasan anda berpandukan tutorial ringkas berikut:

5. Anda boleh melanggan pakej UniFi dengan kami dengan mengisi borang permohonan berikut:


Amacam? Menarik tak? Tapi make sure la tempat korang ade UniFi nih.. Kalau kat kampung-kampung tu belum ade la yer.. Saboo.. 

Nak tau lebih info, korang leh pegi kat website kat bawah ni yer.. 











9 comments:

yg brebut 1st sengal2 belaka said... Best Blogger Tips

Unifi~

Anonymous said... Best Blogger Tips

bgus r ko nie
name blog user ko xleh tahan
bgus2

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

sapa 1st tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ney kerak seko gik?? hahahaha..bez tengok korang gaduh.

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

kalau dpt unifi pasti setiap saat 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa yg syok nya jg 1st..dpt hadiah ke..

Dad said... Best Blogger Tips

nanti bapak daftar unifi ye..

MalayStyleBen said... Best Blogger Tips

yeah~ sok pasang :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

malaystylebean nak kote..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...