Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 19 April 2012

Review : "SaljuHumairah", Blog Informasi Yang Hangat Masa Kini



Okay.. dah lama rasana kami tak buat review pasal blog. Kali ni kami nak review satu blog yang cantik namanya iaitu saljuhumairah.blogspot.com

Blog ni pasal apa? 

Okay.. blog ni boleh di klasifikasikan sebagai blog informasi/personal. So, banyak info yang boleh kita dapat dari blog ni termasuk dari pengalaman admin blog ini sendiri. Apa yang membuatkan kami tertarik dengan blog ini ialah kekemasan design blog dan susun kata yang mudah dibaca. Selain itu, terdapat info yang tidak pernah dijumpai di dalam blog lain serta info-info terkini. 

Sebuah blog informasi harus mempunyai kriteria seperti ini iaitu up-to-date. Dengan menulis atau berkongsi maklumat atau berita yang terkini, sebuah blog tersebut akan selalu dilawati oleh para pembaca. Itulah merupakan salah satu ciri blog ini. 

Ini merupakan beberapa post terkini di blog saljuhumairah.blogspot ini. 

Mesyuarat Akademik Fantasia
Melepaskan Lelah di Masjid Kampung Laut
Contest Menarik Dari Samsung Untuk Blogger | Menangi Percutian ke London
Kisah Sejarah Penutupan Penjara Pudu, Kuala Lumpur
Pedoman Pendidikan Anak-Anak Dalam Islam ¦ Dr. Abdullah Nashih Ulwan
HARI TERBUKA KDU 2012 | Jom Ramai-Ramai
HTC One X | Hanya RM114.65
Gol Cantik Mohamad Ghaddar | Kelantan VS Arema 10 April 2012
SENARAI BLOG USAHAWAN ONLINE
Wajah-wajah Raja Dato' Seri Ashman Shah ibni Sultan Azlan Shah
 
Selain dari info-info serta pengalaman yang terkini, blog ini juga berkongsi tips dan cara untuk menjadi seorang usahawan online. 
 HUB USAHAWAN ONLINE | EDYMART

Bagi pengguna SKMM Broadband boleh baca info pasal broadband tu kat blog ni jugak.. 

Maklumat PENTING!!!! untuk yang dah beli prepaid SKMM 1 Malaysia


Untuk pengatahuan korang, blog ni bukanlah satu blog beginner atau yang baru dibuat.. blog ni telah mempunyai 703 orang follower dan telah mencapai 480 ribu pageviews!!
So, apa lagi tunggu? Jom singgah ke blog ni untuk tambahkan ilmu serta baca info yang terkini dan hangat!! 
  saljuhumairah.blogspot



5 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..menarik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tapi aku tetap suka blog ASG.... Suke baca komen ntah pape hihihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog ni best.. tq

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm bosan jer blog tu. blog ASG lg best.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...