Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 24 April 2012

Kaya : Nissan Skyline GTR R35 Milik Aaron Aziz (4 Gambar)

Bila dah jadi artis popular ni, rezeki memang melimpah ruah. Seperti yang dah di post sebelum ni, Zizan  Raja Lawak baru sahaja membeli Evo 10. Sekarang ni kita tengok pulak Nissan Skyline GTR R35 milik Aaron aziz pulak..


p/s : Untungla.. Tapi harap2 harta akhirat pun banyak jugak.. :)

Sumber : Here



18 comments:

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

1st sokmo

Anonymous said... Best Blogger Tips

org atas bodo..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
atas2 aku bangang

Anonymous said... Best Blogger Tips

ehem,,aku 4th xcakap pa pun,,ceh

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

sudaaa la korang.. aku dapat 5th pun x bangga sangat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen pun nk berebut ke..?hish

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aaron aziz ni mmg asal gangster singapore....tgk kreta dah taw...siap psang naga lagi kiri knan...hidup sam lak kau.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku tak tau sgt ltr blakang aron anak pak aziz ni tp yang aku tau dia prnah ckap kat media yang dia ni bukan datang daripada keluarga yang senang..tp kalau betul la mmg brwsyukur sangat kot dia jd artis terus jadi kaya raya murah jew rezeki dorg ni..bdway aku pun bersukur gak ngan apa yang aku ada sekarang ni..syukur sangat2 walaupu x seberapa sgt pendapatan tp aku bekal memiliki poton pesona gak tak lama lg hehehe dpt sga flxse pun dah syukur x yah la r35 wat membazir jew ehheee...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ckp Aaron tu g'ster singapore ape bendanye lak ko ni... asal gambar naga tu g'ster ker?? ko ni taksub sgt dgn gmbar2 ni bai.. asl naga je gangster.. hahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yang ckp dia gangster tu memang bodo tahap gaban hahaha...dia ni org biasa jew sblm jd artis..bukan anak karyawan or jutawan mcm sesetengah artis lain tu..respect kat dia la dah kaya raya skrg ..msti pa n ma dia bangga siot kat dia nih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

maaf la saja nak tahu... artis yg buat duit ribu-ribuan nie kena bayar income tax tak??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku ase kena ar dorg ni.. Income tax ni mana bg can kat org macm dorg ni..lg pun mmg org mcm ni la jadik sasaran utama utk income tax cari makan..satau aku org yang keja offshore vessel jew yg gji beso tp terkecuali dr tax2..dorg yang kaya raya ni pulak sanggup berabis nak tambah harta dorg tuk meloloskan diri dr income tax ni kononnya byk tanggungan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cayalah Abang long & abang long FAdil boleh pakai evo sama skyline, Ayahanda cuma pakai proton saga je.

..jemari menari.. said... Best Blogger Tips

haishh..rugi plak tolak lamaran aaron ni dulu..miahahaha..

..jemari menari.. said... Best Blogger Tips

@Anonymousu keje offshore?i sedang silau2 keja gak ni..maritime based..u leh bg idea x kat mana best?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pehh aku mmg berangan nak pakai sebijk, caya bro .. rezeki org pe hal nak dengki

Anonymous said... Best Blogger Tips

bljr tinggi un belum tentu dpt pkai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Klau Dpt Sebiji Pun Best Gak SKYLINE R35 Ni.. Tuning Sampai 1000HP Best Klau Dpt Race....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...