Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 15 February 2012

Cute : Persahabatan Antara Kucing Dan Tikus (6 Gambar)

Pernah tengok kucing dan tikus berkawan baik? Mungkin pernah kan? ni aku nak share gambar kucing yang macam takut je dengan tikus tu. Macam pasrah je. Last-last diorang tidur sama-sama.. Memang cute.. Layan~~


p/s : Baik je kucing tu.. hehe

Sumber : Sochai


18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ohhh

ajah said... Best Blogger Tips

tikus mkn sayurrr..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kucing ni vagetrian ke..dye xtau daging tikus manis..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini lah kasih sayang antara makhluk ciptaan Allah..

by VaNiLLa_iCe :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

tom n jerry..

ben xii said... Best Blogger Tips

eh eh . nice la

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gambar last 2 mcm kucing 2 ngah gigit tikos 2 je.. Lagipn kucing n tikus 2 memang dikurung antara cermin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tikus x mkn sayor..sekian!

DOWNLOAD UNDERWORLD: AWAKENING (2012) DI SINI
DOWNLOAD PUSS IN BOOTS (2011) DI SINI
DOWNLOAD BUJANG TERLAJAK (2012) DI SINI

Anonymous said... Best Blogger Tips

comeyyyy nyeeeeeeeeeeeee

nadia said... Best Blogger Tips

gile comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....huhuhuh

are din said... Best Blogger Tips

kucing comel ... tikus tu geli deen.... ntah² c comel tu da kencang kot :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

cian kucing 2 tpaksa tido ngan tikus....

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar tipu je tuuuuu.....huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

kucing sekarang mmg dah tak nak kejar tikus dah
dia dah tak makan tikus, makan friskies je..tu yg boleh geng tu kucing ngan tikus..

Anonymous said... Best Blogger Tips

alololo omeyy nyee

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah kne perangkap mmg lah kucing tu tak dapat nk lepas . Lagi satu mne lah tahu kucing tu tengah kenyang ke ape maybe tuan die baru kasi mkn pastu perangkap lak dgn kuceng tu .. mmg laa akhirnya cmtu ah jadinya ~

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku komen last.. yg org2 ats aku ni semua bodoh loser belaka

atuk keb ayan said... Best Blogger Tips

admin tlg share skit page baru ni(kwn punye)
https://www.facebook.com/teroversudah?ref=hl
like ye kwn page baru ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...