Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 19 April 2011

Sungai paling SERAM di dunia!!!

Pernah dengar tak Sungai Gangga di India??? Ni nak cerita sikit pasal sungai ini, memang stress la tengok keadaan sungai ini. Sungai adalah tempat yang suci bagi masyarakat india di sekelilingnya la dan upacara keagamaan selalu diadakan di sini. Paling PENTING, Upacara PENGEMBUMIAN turut dilakukan disungai tersebut dimana abu mayat yang telah dibakar akan ditabur kedalam sungai. SATU LAGI, ada juga mayat yang tidak dibakar malah dibiarkan terapung dan menjadi busuk.
Apa yang pelik kat sini, masyarakat India disana relax je bermandi-manda walaupun tahu sungai tersebut dicemari bangkai manusia. Mereka langsung tak rasa stress pun...

Bestnye dia orang ni mandi sana...:-))





Sapa yang ada pelung ke sana tu, Try la mandi di sungai ni..:-)) STRESS!!!

credit : MEL

18 comments:

Farhana Jafri said... Best Blogger Tips

pling xthan dorang mnum air tu.. gile r.. ade ke ptut.. sngai tu la tmpat dorang mndi.. sngai tu jgax dorang basuh baju.. india mmng xjge hygene kot.. dats y rmai yg mati cpat.. huuuu~~

jemput singgah ANASAURUS :)

Misshy Innz said... Best Blogger Tips

euwww ~
gile geli

umar bukhari ahmad natsir said... Best Blogger Tips

ak nak muntah... hahahahaha

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

hergh! x)

e-saving solution said... Best Blogger Tips

adooohhh... ak tengok pun dah streess gile..

shah said... Best Blogger Tips

loya tekak da...

Anonymous said... Best Blogger Tips

geli la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

erm,kotor tol la dorg nie..
trok tol perangai tu..

whenshewasborn said... Best Blogger Tips

EE ade jugak manusia mcm ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampak sangat kesesatan diorang

Aifa Afiqah Sulaiman said... Best Blogger Tips

muntah hijau aku!

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

hehe~eeeyyeeekkk!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasni aku x p dah mkn kat kedai mamat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

india bnyk golongan miskin.. bila ada kematian dyorg x manpu nk baya kos pkebumian.. that y la dyorg buang mayat dlm sg..tp tu la xkan x dew otak nak pk.. korek jew tanah tanam sndiri..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan pasal miskin la..
bagi dorang..sungai tu sgt suci...apa2 jadi pon sungai tu tetap suci.mmg saja tenggelamkan mayat kat situ..kengkonon masyuk syurga la..ada yg buang abu mayat etc..
mandi tu ok lagi...ada yg buat minum dan buat basuh baju apa..
kalau ada kawan2 indian..uool tgk la depa kalau bercuti akan sekali sekala g india..untuk ke sungai gangga..nowhere else..

Anonymous said... Best Blogger Tips

india memang pengotor.. dh la busuk.. puittthh..

Kapten Z said... Best Blogger Tips

pernah keluar natGeo. memang kewl la dorang, imune

Anonymous said... Best Blogger Tips

agama sesat

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...