Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 11 April 2014

WTF : Peninju Wanita Jepun Koyakkan Pakaian Untuk Mempamerkan Sponsor Pada Tubuh (6 Gambar)

 Peninju Wanita Jepun Koyakkan Pakaian Untuk Mempamerkan Sponsor Pada Tubuh.
Tomomi Takano adalah peninju yang sangat terkenal di Jepun kerana sukan yang disertainya agak pelik iaitu tinju serta di mempunyai kecantikkan yang semulajadi. Dan baru-baru ini juga dia telah melakukan sesuatu yang pelik. Dia tiba di satu pertarungan dengan memakai sut berwarna emas. Tiba-tiba dia koyakkan sut itu dan menunjukkan tubuhnya untuk mempamerkan penaja pada tubuhnya. 

25 comments:

Ada Nama said... Best Blogger Tips

1st lagi...aku la raja 1st di blog ASG...

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://tasks4job.com/?refer=18762

ali69 said... Best Blogger Tips

Kau amik lah terus title raja asg

Anonymous said... Best Blogger Tips

TETEKKECIK..XHERAN..BESAR LAGI KOPEK AKU YIHAAAA

Anonymous said... Best Blogger Tips

kopek mak ak lagi besar dr kopek mak kau!

- Ada Nama

Anonymous said... Best Blogger Tips

sensasi senarai top 20 wanita yang SEKSI http://bit.ly/1hzsDNR

mohd syafit said... Best Blogger Tips

Cuba tgk yg ni kawan2..saya tgk n register tanpa melibatkan no acc ke ape ke..cuma register nama n add n email je...Jana income rm900.00 sehari tanpa modal Tuan/Puan, drpd kita berfb @ berwechat @ whtsapp tk dpt hasil.. apa kata sambil2 tu kita buat income nk? Sy nk kongsi 1 program dr US yg boleh buat income sampingan. Free registration tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa program ini menipu.. anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tk perlu cari org.. tk perlu beli atau jual barang. Syarat kelayakan: Anda ada fb @ whtsapp @ wechat dan tau guna komputer sikit2. Apa saja termasuk twitter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member. Lepas register anda terus dapat usd25 � 3.4= rm85.00.. lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lg, anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 sy ni dan paste kat fb, twitter dan sebagainya. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran usd10 � 3.4= rm34.00, mudahkan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan diposkan ke alamat rumah anda. Register percuma...sila click link dibawah..http://tasks4job.com/?refer=124786

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohd syafit ko bulih pi mampuss !

- Ada Nama

Ada Nama said... Best Blogger Tips

mohd syafit ni macai mlm..sial anon atas jangan menyamar la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau la Ada Nama!

-mohd syafit

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau sultan temenggong tak berdaulat tengok ni, memang dia murka sebab awek tu dedah aurat - sultan plate lesen

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

murahan

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

dasar admin melayu. slow nak update.... ader tak saper2 tau bloger cine dan keling yg best..??

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau bulih gi mampos Raja Anon Utara!
abah kau lahanat!

-Admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

MH370: "Jangan mengata saja, tidak bagi solution"- Rosmah [gambar fail]


Read more at: http://www.astroawani.com/news/show/mh370-jangan-mengata-saja-tidak-bagi-solution-rosmah-33887?cp
Isteri perdana menteri Datin Seri Rosmah Mansor berharap masyarakat menghentikan sebarang spekulasi berhubung kehilangan pesawat Malaysia Airlines MH370 demi menjaga hati dan emosi anggota keluarga penumpang dan anak kapal.

"Jangan buat spekulasi selagi tak dapat maklumat sahih. Saya harap seluruh dunia dapat memikirkan perasaan kaum keluarga 239 orang yang menaiki pesawat itu," katanya.

Katanya sesiapa yang mempunyai maklumat sahih dan kredibel perlu tampil ke depan dalam usaha ke arah mengesan pesawat itu yang hilang sejak 8 Mac lepas.

Beliau berkata demikian ketika ditemu bual dalam rancangan Ruang Bicara selama sejam terbitan BernamaTV yang disiarkan secara langsung malam tadi.

"Jangan seperti anda baling batu dan sembunyi tangan (dalam membuat spekulasi). Itu pengecut namanya, jangan mengata saja, tak bagi solution (jalan penyelesaian)," katanya.

Penerbangan MH370 bersama-sama 239 orang berlepas pada 8 Mac dari Lapangan Terbang Antarabangsa KL pada 12.41 tengah malam dan hilang daripada imbasan radar kira-kira sejam kemudian ketika terbang di ruang udara Laut China Selatan.

Pesawat itu sepatutnya mendarat di Beijing pada 6.30 pagi hari sama.

Gerakan mencari melibatkan pelbagai negara dilancarkan untuk mengesan pesawat itu, mula-mula di Laut China Selatan dan kemudian diperluas ke Selat Melaka serta Laut Andaman dan kini di selatan Lautan Hindi.

Rosmah berkata sebagai seorang wanita dan ibu, beliau dapat menyelami kesedihan dirasai anggota keluarga terbabit yang terpaksa berdepan dengan pelbagai persoalan tentang nasib orang tersayang yang berada dalam penerbangan itu.

Mengimbau kembali pertemuan dengan anggota keluarga berkenaan, beliau berkata ada antara mereka memintanya memberi kepastian mengenai apa yang berlaku.

Bagaimanapun katanya beliau merasa terkilan kerana tidak dapat banyak membantu dalam perkara ini.

"Saya rasa helpless (tidak berdaya)...nak tolong tapi tak boleh tolong. Apa yang saya boleh buat ialah setakat menenangkan mereka," katanya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak nye kambing kalau xnak baca belog aku, belah lah. aku buat belog bukan untuk korang jadi bodoh.

-Admin Stress Giler

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak la admin, klau xda update baru pi delete je la account kau babi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak tul anon atas ni suka maki orang mcm cibai!
surer kau ni pengikut nuar buntoty al jubs..
pi mampouih la hang!

_Raja Anon Utara

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi la org yang suka maki blog aku ni!
susah aku nak update la sial!
nak jimak pun tak inzal!

- Admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini bukan blog korang... blog nie milik Allah.!!

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

puas fotografer tu ketik-ketik...live show..kalau bukan gay

New Entry "Percutian Ke Perth, Western Australia - Day 1 (Perth International Terminal)"

Anonymous said... Best Blogger Tips

GEMPAR! Penemuan ikan duyung semasa misi pencarian MH370 di Laut China Selatan! http://bit.ly/1msWCMc

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon anon....mak enon.hahah

Adam Kenndy said... Best Blogger Tips

I FOUND A CLASH OF CLANS GEMS GIVEAWAY! http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! It really works! (k0gdWZ37BP)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...